bu telefonu kullanan kişiler varsa durumunu memnun olup olmadıgını anlatabılır mı taksitle almayı dusunuyorum mi 9 t bulamadım taksitle malesef
çöp mü samsung a 50 kullanıyorum her seyı daha ıyı note 8 değil note 8 pro bu ama
Batarya dışında bir artısı yok mi9 T kullandımçöp mü samsung a 50 kullanıyorum her seyı daha ıyı note 8 değil note 8 pro bu ama
tamamdır saolun mi 9 t yi nasıl alacuk onu dusunuyorum taksıt yapan yer bulamadımsadece batarya yönüyle iyi
bende onu istiyorumda taksit yapan yer yok agaBatarya dışında bir artısı yok mi9 T kullandım
A50 den 7 plusa geçtim kafa rahat :)çöp mü samsung a 50 kullanıyorum her seyı daha ıyı note 8 değil note 8 pro bu ama
Sonra para yok hammınaA50 den 7 plusa geçtim kafa rahat :)
Siz de evlenin 2 tane cocuga bakın sonra gelin konusalım :)Haha sende yok ise forum olarak ölelim
@sonerx pusuda
Haha sende yok ise forum olarak ölelim
@sonerx pusuda
Evlilik mi senin yaşlarında olmak isterdim 45 yaşlarında şimdi evlenmek demek ihtimal çok düşük albayımSiz de evlenin 2 tane cocuga bakın sonra gelin konusalım :)
Ben senin yasında baba olmustum galiba :)Evlilik mi senin yaşlarında olmak isterdim 45 yaşlarında şimdi evlenmek demek ihtimal çok düşük albayım
Maşallah abi,Allah çocuklarına sağlık sıhhat versin.Ben senin yasında baba olmustum galiba :)
telefon hakkında soru sorduk neler yazmıssınız neyse telefonu sattık acız ac 1500 e verdım samsung a 50 yi kan aglıyorumBen senin yasında baba olmustum galiba :)
Ziktir git burdan daha 2 hafta 1k 2k basıyordun simdi acım diyorsuntelefon hakkında soru sorduk neler yazmıssınız neyse telefonu sattık acız ac 1500 e verdım samsung a 50 yi kan aglıyorum
bastık ıste gotumuze gırdı @BARON NECMİ ile birlikte ekmek kemiriyoruzZiktir git burdan daha 2 hafta 1k 2k basıyordun simdi acım diyorsun