Ney canlıntv'de canlı izliyorum baya ilginç olay. bilim kurgu filmlerinin bir sahnesi gibi. Aslında ben virüsün akıbetini merak ediyorum
wuhan'a inen uçak apronda yolcularını bekliyor içinde AA muhabirleride var. Ara ara canlı yayına bağlanıyorlarNey canlı
ölmüşmü la harbi malAllah rahmet eylesin Ruhi abi
Evet bro maalesefölmüşmü la harbi mal
yok artık ben dalga geçiyolar sandm la ciddi olamazsın ne olmuşta ölmüşEvet bro maalesef
Çinle ilgili bir video çekmişti geçen ay o videodan dolayı Çin Hükümetinin kara listesine alınmış , havaalanı girişinde Hong Kong polisi tutuklayıp Çin hükümetine vermiş , onlarda asmışlaryok artık ben dalga geçiyolar sandm la ciddi olamazsın ne olmuşta ölmüş
la sende benle dşşk geçiyon haÇinle ilgili bir video çekmişti geçen ay o videodan dolayı Çin Hükümetinin kara listesine alınmış , havaalanı girişinde Hong Kong polisi tutuklayıp Çin hükümetine vermiş , onlarda asmışlar
Daaaskkkkskakakakakkajdhsjsjs yarıldım amkla sende benle dşşk geçiyon ha
Daaaskkkkskakakakakkajdhsjsjs yarıldım amk
Honkong ; Çin sömürgesinde kardeşim neden şaşırdın . Çine direk uçuş yok TR'den şuan o yüzden Hong kongdan geçecekmişla sende benle dşşk geçiyon ha
yok zaren wuhan a gitmeyecekti hong kong da kalacaktıHonkong ; Çin sömürgesinde kardeşim neden şaşırdın . Çine direk uçuş yok TR'den şuan o yüzden Hong kongdan geçecekmiş
venom filmini izledinmi broWuhan havaalanı bomboş
Ekli dosyayı görüntüle 45323