Simardin haO zaman bujada siz yazin won hep ben yazdimmi olmaz Ekli dosyayı görüntüle 6286
Normal bisiy ki bu oranlari bulmak biz su getafe ile tenerife macini neden iy/ms oynamadik 0 ben ona uzuluyorum[/QUOTE]QUOTE="tatarov046, post: 54960, member: 4215"]Simardin ha
2 kuponum 90 +larin dakikasi bittigi halde hoca oynatiyor gol attiriyor tenerife baktim sike donecek ms 2 vermistim yaptlstirdim 100 tl 75 0 a kurtarma yaptik yani[/QUOTE][2 QUOTE="tatarov046, post: 54963, member: 4215"]Bu çıkışların inişleri kötü oluyor dikkat et savrulma
Var mı gece bir şeyler 20 TL miz var[/QUOTE]2 kuponum 90 +larin dakikasi bittigi halde hoca oynatiyor gol attiriyor tenerife baktim sike donecek ms 2 vermistim yaptlstirdim 100 tl 75 0 a kurtarma yaptik yani
Yok ben zaten tahminciyim nerden gelecek:))Helal tebrikler nerden geldi bu maclar ispanyada dayın mı var :)
Hep ispanya secmişsinde ondan dedim başarılı oldugun lig heralde :)Yok ben zaten tahminciyim nerden gelecek:))
Yok digerlerindede ispanya karisik ani iyi kollayan ve macin basindan analizini yaparim mac ne yonde bitecek sonra canlidan girerimHep ispanya secmişsinde ondan dedim başarılı oldugun lig heralde :)
2/1 oldu o mac ben ilk yarisi 2 biterse kesin 1 bitecek diyordum icimden misal hatta ilkten handikap atacaktim flasscore oranlarinda son dakikada bi oynama oldu hep dep inise gecti sonra dedim normal girYok digerlerindede ispanya karisik ani iyi kollayan ve macin basindan analizini yaparim mac ne yonde bitecek sonra canlidan girerim
Bende granada 2 oynadm mac oncesi baktm ikinci yari gidecek kupon mac sonu 0 aldm ne guzel 3.75 oran salak gibi yanina lech poznan 1.5üst yazdik gitti guzelim kupon 1.22 den birde çıldırmamak elde degilYok digerlerindede ispanya karisik ani iyi kollayan ve macin basindan analizini yaparim mac ne yonde bitecek sonra canlidan girerim
ustleri falan bi gecin artik eskidendi o tahminler golu hangi takim atacagi belli oluyor zaten veya ne sekil bitecegiBende granada 2 oynadm mac oncesi baktm ikinci yari gidecek kupon mac sonu 0 aldm ne guzel 3.75 oran salak gibi yanina lech poznan 1.5üst yazdik gitti guzelim kupon 1.22 den birde çıldırmamak elde degil
Ben mac oncesi secmiyorum ya oncedendi o artk canlı daha cazip geliyor banaYa
ustleri falan bi gecin artik eskidendi o tahminler golu hangi takim atacagi belli oluyor zaten veya ne sekil bitecegi
Mac oncesi sececen canlida olayin akisina girecen zaten canlidan direk bodoslama girdiginde batiyorsunBen mac oncesi secmiyorum ya oncedendi o artk canlı daha cazip geliyor bana
Aynen oyle ilk 15 dk gecsin sonra duruma gore devamMac oncesi sececen canlida olayin akisina girecen zaten canlidan direk bodoslama girdiginde batiyorsun
70 80 arasini cok severim 0 ve handikap 0 lardaAynen oyle ilk 15 dk gecsin sonra duruma gore devam
Çok heyecanlı oluyor son dakika golü beklemek :)70 80 arasini cok severim 0 ve handikap 0 larda