Bol şans kardeşim bu akşam olucak artık
ya dünkü kombın gelseydı o akşamkı 11 maçlarına basacaktım gelen parayı kombın hazırdı 4 oran o kombınde geldı 5 bin liradan oldum yemınle fena patlattılarBol şans kardeşim bu akşam olucak artık
bak dıyon kı kombın paylaşmıyon bak paylaştım kaçırma bunu bu maçları özenle seçtimBugün de biz patlatalim wipbeti bro
Once 443, sonra 5-10-15- .. canın ne kadar bin isterse. BOL ŞANS
:jadu::jadu::jadu:
eyv abi çok sagol yine 100e 100 aldık 100ü kaybettık kalan 100le bunu oynadık bakalım gelırse gelenı ya bu geceye yada yarına güzel bı kombıne basacagımbol şans bugün olsun bakalım artık
Alanyadan en az 2 tane atar diye tahmin ediyorum ayrica kgv da olur diye dusunuyorum danimarka kgv olur ustte rahat olur bence almanya patlatirsa patlatiralanya antalya ibnelik yapmazsa aalborgda öyle ama illaki alanya antalya 1-1 e filan yatmazlarsa geliri bu kupon içimden geçen buydu söyleyeyim dedim
patlatmasınlarda devam et işte kardeşAlanyadan en az 2 tane atar diye tahmin ediyorum ayrica kgv da olur diye dusunuyorum danimarka kgv olur ustte rahat olur bence almanya patlatirsa patlatir
Hic birşey olmaz. Bu kupon yürür gider.Alanyadan en az 2 tane atar diye tahmin ediyorum ayrica kgv da olur diye dusunuyorum danimarka kgv olur ustte rahat olur bence almanya patlatirsa patlatir