Atatürk dusmanlariyla ayni forumda takilmama karari aldin bundan sonra birbirinizi yersiniz bana cahil diyen zihniyet ve tayfası
Bana cahil diyem bir adama laf anlatamazsin dostum bosver bak avukatlari nasil.dolustu adam defol.git diyorYazistiginiz konuyu okudum . @Genclerbirligi adamin ataturke laf attigini hic bir yerde gormedim sen nerden cikardin bunu ?
Başkasının defol git demesiyle mi gidicen? Forumun düşüncesi belli, Atatürk'e hakaret eden kişi bu forumda barınamaz, barındırmayız.Bana cahil diyem bir adama laf anlatamazsin dostum bosver bak avukatlari nasil.dolustu adam defol.git diyor
Osmanlı ya hakaret serbest mi @Dede. Atatürk e hakaret edenlerde barınamasın. Osmanlıya hakaret edendeBaşkasının defol git demesiyle mi gidicen? Forumun düşüncesi belli, Atatürk'e hakaret eden kişi bu forumda barınamaz, barındırmayız.
Sadece Osmanlı atatırk degil insanların degerlerine kim hakaret ediyorsa bamlansın.Osmanlı ya hakaret serbest mi @Dede. Atatürk e hakaret edenlerde barınamasın. Osmanlıya hakaret edende
Saçmalama 2-3 kişinin düşüncesi mı seni forumdan gitmene neden oluyor, bırak kim ne derse desin, senin doğruların da gerçekler de değişmeyeceğine göre sorun nedir?Atatürk dusmanlariyla ayni forumda takilmama karari aldin bundan sonra birbirinizi yersiniz bana cahil diyen zihniyet ve tayfası