Bol şanslar ,:)Hafta içindeki tahmini zor karşılaşmalarda batıp çıkıp sinirlerini bozmak ve kayba uğramak istemeyenler, mantıklı bir risk almak isteyenler benim gibi bir deneme yapabilirler tavsiye ederim.
-Herkese iyi haftalar
Ekli dosyayı görüntüle 46596
ParaBende yapcam ama bilin ne eksik
bana böyle şeylerle gelin bol şans aldım kuponu.Hafta içindeki tahmini zor karşılaşmalarda batıp çıkıp sinirlerini bozmak ve kayba uğramak istemeyenler, mantıklı bir risk almak isteyenler benim gibi bir deneme yapabilirler tavsiye ederim.
-Herkese iyi haftalar
Bol sanslar olsunHafta içindeki tahmini zor karşılaşmalarda batıp çıkıp sinirlerini bozmak ve kayba uğramak istemeyenler, mantıklı bir risk almak isteyenler benim gibi bir deneme yapabilirler tavsiye ederim.
-Herkese iyi haftalar
Eksik yazdın bide sabır ve metanet:rolleyes:
Bide beyinEksik yazdın bide sabır ve metanet:rolleyes:
Bide beyin
Tebrikler hocam sabrin sonu selamet olmus
Gs maç sonucu 1 hocam kupon içerde evet kazandıkazandımı gs ikinci yarıdan yattı mı hocam anlayamadım?
En altta ikinci yari 0.5 üst yaziyor benim de kafam ona takıldı.Gs maç sonucu 1 hocam kupon içerde evet kazandı
Alanya maçına 2. Yarı 0.5 üst malatya macina ms1 kuponu hafta başı yaptım 2 macada oynadimEn altta ikinci yari 0.5 üst yaziyor benim de kafam ona takıldı.
Bizim modun gözler 5 numara. İdare et dostum. Tebrik ederim good money. :)Alanya maçına iy0.5 üst malatya macina ms1