Sen; kaybolmuş, duyulmamış bir ormanda ucu bucağı olmayan ,papatya tanelerinin filiz verdiği o güzel manzara . Kimsenin bilmediği, görmediği, saklı bir güzelliksin . Gözüme Güzel Nefesime Bahar tadı veren,Rüzgar fısıldısında bir bahar akşamı beni yanlız ,yapayanlız bir yerlerde mutluluğa doyuran şey, İşte o sensin ,sen gülünce kış akşamında soğuktan donan kalbim ısınıyor,,eritiyor buzlarımı senin varlığınla başlayan herşey ,anlam katıyor hayatıma ,hayat kavramını, senın bedenin ,senin ellerin,,gözlerin,öğretiyor bana . Bana ben olmayı öğretiyor Kelimlerin mimiklerin , benim diyor ;senin güzel meleğin benim o şiirlerdeki dizelerin sözlerin anlamı Önemli olan da seni en güzel benim anlamamdı.Bana Yaşattığın duygu bir çocugun mutlulugu kadar güzeldi. Yağmurdan sonra her çocugun beklediği o gökkuşağı gibiydin. Benim gökkuşağımda sendin. Sen geldikten sonra benim gözlerimden yağan yağmurlar gökkuşağı açtı etrafına renk saçtı . Bilmem saymadım bu kaçıncı yağmur du Ama ilk defa Bu Gökyüzü Sana Gökkuşağına tutunup sevgiyi buldu sevgi tamda buydu . Tarif edemem sana seni sevmeyi sen tarafından sevilebilmeyi . Senin başlayan hiçbirşey bitmemeli senle başlayan herşey sanki ölü bir insana hayat verirdi Senle Başladı Güzel günler Senlede bitmeli
@Gogo bu tarz şeyler yazmayı sevıyorum tabıkı bır gogo abimiz kadar olamasakta bizimde yazmaya yazınca merak ve sevgi uyandırmaya çalışmamız var umarım güzel bir yazı şiir tarzında olmuştur sözü sana bırakıyorum @Gogo başkan içten samimi duygularını merak edıyorum
@Gogo bu tarz şeyler yazmayı sevıyorum tabıkı bır gogo abimiz kadar olamasakta bizimde yazmaya yazınca merak ve sevgi uyandırmaya çalışmamız var umarım güzel bir yazı şiir tarzında olmuştur sözü sana bırakıyorum @Gogo başkan içten samimi duygularını merak edıyorum