zaten her zaman limit vardı 5200 tl yi gecince 100 tl ye 3.4 tl kesiyor . her ay basında sıfırlanıyoArtik papara cekimlerine de mi limit geldli bilen var mi?
6 farklı kisi ve en önemlisi toplamda 5200 tl yi gecerseBeyler Paparadan aylık 6 farklı kişiden ödeme alabilirsiniz 7. Kişi de direk kesmeye başlıyor kim olursa olsun %3.5 kesinti oranı da
Miktara göre değil başkan değişik kişilerden gelen para çeşidine göre 6 dan sonrası dahil oluyor 5000 limtii bilmiyorum o da olabilirzaten her zaman limit vardı 5200 tl yi gecince 100 tl ye 3.4 tl kesiyor . her ay basında sıfırlanıyo
Miktara göre değil başkan değişik kişilerden gelen para çeşidine göre 6 dan sonrası dahil oluyor 5000 limtii bilmiyorum o da olabilir
5000 den sonra jeton a geçmek lazım dmden önemli faktör 5000 :) papara kesintisinde yazıyor . % 3.4 kesinti ücreti
Papara hesabınız ile bir ay içerisinde 5 farklı kişiden toplam 5.000 TL üzerinde ödeme aldığınızda devam eden işlemlerinize işlem ücreti uygulanmaktadır. Ödeme aldığınız kişi sayısı 5 veya altında ise hiçbir ücret ödemezsiniz. Aynı şekilde bir ay içinde toplam 5.000 TL altında olmak koşuluyla dilediğiniz kadar kişiden ödeme alabilirsiniz. |
Son işleminiz ile bu limitleri doldurmuş bulunmaktasınız. Bu ay içerisinde hesabınıza gelecek sonraki her ödemeye %3.4 oranında işlem ücreti uygulanacaktır. Kullanım sözleşmemizde yer alan bu bilgiyi sizinle ayrıca paylaşmak isteriz. |
Benimde geçen ay 50 k yükleeme limiti bitmişti neler verip alıyoruz nelerr5 kişiden toplam 5 k ödeme aldıysan oy şu bitene kadar her çekime 3.4 yüzde olarak kesinti uygular geçen ay 400 500 TL kesinti oldu bende n
5 kişi doğru üstüne birde 5000 tl limti varmıs ek olarakMiktardan bağımsız 5 farklı kişiden ödeme aldıktan sonra da kesinti yapılıyor diye biliyorum. Yanlışta olabilir.
aynen kanka benımde doldu bu yzuden jetona geçicem atm işine de geçilirde jeton daha rahat gelıyor banaBeyler bu limitler ay basinda mi sifirlaniyor ? Ona gore atm cekimlerine yonelelim
Retrobete papara ile yatirdim , jeton yok galiba orda mecbur atmye yonelecegim de ayjn basi sifirlaniyorsa daha benim limitim var baya o zaman :)aynen kanka benımde doldu bu yzuden jetona geçicem atm işine de geçilirde jeton daha rahat gelıyor bana
ay başı sıfırlanır kankaRetrobete papara ile yatirdim , jeton yok galiba orda mecbur atmye yonelecegim de ayjn basi sifirlaniyorsa daha benim limitim var baya o zaman :)