Aga bu dogru adresmi yamuk olmasin sonra :)EpttAVM Ücretsiz Maske Dağıtımı
Burdan deneyin
Baba link kırık deyince attım...farklı bi durum.yokAga bu dogru adresmi yamuk olmasin sonra :)
Eyvallah klas sagolasin bundada yogunluk var 1 2 gune raya oturur herkes yukleniyo dogal olarakBaba link kırık deyince attım...farklı bi durum.yok
Dede sağlık bakanlığı da paylaştı haber doğruBedava peynir fare kapanında olur.
IBB'nin sitesine ''80 Milyon Liralık'' yazılım yapacaklarına 5.000 tlye bi yazılım yapsalardı güzelinden. neyse bişey demiyorumArkadaşlar milletin lafına inanmayın. Haber doğru sadece site biraz kalitesiz :)
Ekrem beye iletmek lazım bunlarıIBB'nin sitesine ''80 Milyon Liralık'' yazılım yapacaklarına 5.000 tlye bi yazılım yapsalardı güzelinden. neyse bişey demiyorum
E devletten devam edecek bu çalısma senin ddiğin bzim burada var zaten muhtarlıktan alınabiliyorböyle internetten başvuru alıp gönderim sağlamak nekadar doğru tartışılır. Deniyim dedim de siteden sipariş oluşturamadım.20dk'dan sonra küfür ederek ekranı kapattım. Böyle birşey yapılıcağına belediyeler/valilikler vs ile ortak çalışıp her haneye yeterli kadar gönderim sağlansa daha mantıklı olmaz mıydı
Ekrem Bey’e mi iletilsin ? Sende haklısın kardeşim adamlar sizi fiilen **** dahi ekrem ya da mansura sorun :)Ekrem beye iletmek lazım bunları