Oto. pilotun irtifa düşerken Pull-up Pull-up sesi inanılmaz ürkütücü.
ilk konuşmada düşen uçak;Oto. pilotun irtifa düşerken Pull-up Pull-up sesi inanılmaz ürkütücü.
O son otomatik pilotun PULL-UP PULL-UP Sesi çok ürkütücü. tüylerim diken diken oluyor o sese.Air Crash İnvestigation bütün bölümlerini izledim, hep de korkuyla karışık merak uyandırır bende son anda neler yaşanır, neler hissedilir diye ama profesyonel araştırmacılar bile kayıtları dinledikten sonra uzun süre kendilerine gelemediğini düşünürsek normal bireyler için çok hassas bir durum
Kokpitte pilotlar profesyonelliği gereği son ana kadar durumu kurtarmaya çalışıyorlar ama ben daha çok yolcuların durumunu düşünüyorum, o yüzden belgeselin canlandırmaları etkileyici oluyorO son otomatik pilotun PULL-UP PULL-UP Sesi çok ürkütücü. tüylerim diken diken oluyor o sese.
Air Crash İnvestigation 'ın hepsini bende izledim bitirdim, Sular çekilince belgeselleride güzel.Kokpitte pilotlar profesyonelliği gereği son ana kadar durumu kurtarmaya çalışıyorlar ama ben daha çok yolcuların durumunu düşünüyorum, o yüzden belgeselin canlandırmaları etkileyici oluyor
Duymamıştım bakarım bir de şu yazıyı oku 1974 THY Paris kazasıyla ilgili kaptan pilot Nejat Berköz'ün kara kutu kayıtlarında söyledikleriAir Crash İnvestigation 'ın hepsini bende izledim bitirdim, Sular çekilince belgeselleride güzel.
bunu daha dün izledim evet gerçek bu son lafı ne oluyor yaDuymamıştım bakarım bir de şu yazıyı oku 1974 THY Paris kazasıyla ilgili kaptan pilot Nejat Berköz'ün kara kutu kayıtlarında söyledikleri
http://liberteryen.org/2011/09/acaba-nedir-nedir/
Gerçek kayıtları bulamadım ama 1996 Birgenair kazasında Kaptan Pilot Ahmet Erdem'in gerçek ses kayıtlarını dinlemiştim ürkütücü
Bu kazanın sunumunu yapmistim . Uçağın kuyruk dikmesi hasarliymis çift çeperli tabir yapılacağına tek çeperli tamir yapılmış ve tahmini uçuş saattinden kat be kat uçuş yapmis bir uçak . Hatalar silsilesi bir araya gelince kaza kaçınılmaz oluyor . Uçağın kalkıştan kısa bir süre sonra kuyruk dikmesini kaybediyor ve uçak çakılıyor 500 kusur yolcusu ile. Gece saatlerinde olması kazanım yaralıların kurtulmalarına neden oldu malesefOto. pilotun irtifa düşerken Pull-up Pull-up sesi inanılmaz ürkütücü.
hahahahaha hiçbi şey olmaz bende 2 nisanda 3 saat yolculuk yapacağım ukrayna semalarınaYarın uçağa biniyorum oldu mu şimdi @FastGhost :)