Copa america , Nations League vesayre vesayreAnlayan biri söylesin brazilya İngiltere belcika gibi ulkeler neredeydi?
Mantıklı da ulusal lig oynanırkrn diger takımlar da eleme oynadı cok sacma bu arada biz katılsak yarı final yapardık oyle cok atam saham takım yoktu maliyi cok begendim İtalya arjantin falan coptuCopa america , Nations League vesayre vesayre
Başkan onu bunu bırakta şu Montegneroyu kazandır :)Mantıklı da ulusal lig oynanırkrn diger takımlar da eleme oynadı cok sacma bu arada biz katılsak yarı final yapardık oyle cok atam saham takım yoktu maliyi cok begendim İtalya arjantin falan coptu
Kazanmıs la zaten burdan Mac mı döner :)Başkan onu bunu bırakta şu Montegneroyu kazandır :)
Aynen abi 50 attık rakipproya’ya min çekim 250 bir maç daha lazım kasa 200 suanKazanmıs la zaten burdan Mac mı döner :)
Minimum cekim 100tl atm ile başkanAynen abi 50 attık rakipproya’ya min çekim 250 bir maç daha lazım kasa 200 suan
50 ye 25 bonus aldım Utku , min 250 varmı maçınMinimum cekim 100tl atm ile başkan
Para hesaba geçsin . Belçika ya bende cok güveniyordum , zaten hem karadağ hemde belçika oranları 1.05’di maç öncesiKanada bayanlar handikap risk istemezsen 1 olur. Venezuela kg geliyor bana oran cok diye tırstım
Tamam ben de ayni bonusu aldim 150 ya da 200 cekim vermistim gelmisti50 ye 25 bonus aldım Utku , min 250 varmı maçın
Ciddi misin ? Emin misin başkanTamam ben de ayni bonusu aldim 150 ya da 200 cekim vermistim gelmisti
Simdi baktim 230 cekmisim 10un katlari olarak cekin verin demistilerTamam ben de ayni bonusu aldim 150 ya da 200 cekim vermistim gelmisti
Ciddi misin ? Emin misin başkan