Goldenda eksik gorunmiyor ama sürekli oran yükseliyor houstona kazandiracaklar bu maçı nasıl olacak bilmiyorum ama bir tuhaflık var maçta
Dostum ilk maçta 4 sayı farkla gitti maç ve hakem faciası vardı hatta hakemler devre arası gelip houston koçuna hata yaptıgını kabul etmiş 4 kez faul çalmadılar 2-3 kez teknik verdiği oldu ard arda bana houston kazanacak gibi geliyor ama +5.5 handikaptan aldım 300 tl garanti olsun diyeGoldenda eksik gorunmiyor ama sürekli oran yükseliyor houstona kazandiracaklar bu maçı nasıl olacak bilmiyorum ama bir tuhaflık var maçta
Phiyi geçmeleri zor yatoronto şampiyon bu sezon konuyla alakasız ama yazmak istedim
Dün phiyide 3 orandan yakalmıştım bu da onun gibi olacak gibi ama gsw tabi belli olmaz maçı izleme imkanınız varsa izleyinBana tuhaf geldi ne olursa olsun GS bu kadar oran çok yüksek geldi
Valla yenileceksede 6 sayı fark yemeden yenilsin yeterGeç olmasaa izlenirdi ya ama çok belirsiz maç
Maçı izledim bide şaka gibi oldu 4 e indirdiler faul yaptılar gitmediler sonra köyü oldu6 farkla bitmiş ya çıldırırsın @barish
gecmis olsun kardesim saglık olsunMaçı izledim bide şaka gibi oldu 4 e indirdiler faul yaptılar gitmediler sonra köyü oldu
Eyvallahgecmis olsun kardesim saglık olsun