Bu sefer oynayacagim ve adama kaybettircem.
Net kazancı 180.k da değil aslında 160 felan180k için 400 k risketmek.. Ben oynasam nefes falan alamazdım 90 dakika herhalde.
Gereksiz heyecan yaratıyor kendine lavukNet kazancı 180.k da değil aslında 160 felan
Aynen öyle ama bilemeyız belkı de adam ıcın cerez parası yani ona koymayacak bi mıktar olabılır ki öyle olmasa boyle heycan aramaz bence bı yandan kafası da rahat ıllegal de hayatta alamaz bu paralarıGereksiz heyecan yaratıyor kendine lavuk
Hayır net kazancı 180k. Vergiye takılmıyor.Net kazancı 180.k da değil aslında 160 felan
2,500 tl lik 160 tane kupon almış. Kesinti yok o yüzdenNet kazancı 180.k da değil aslında 160 felan
oran sayesinde yırtmıs orda 1.80 olsaydı gorurdum onu :)Hayır net kazancı 180k. Vergiye takılmıyor.
Hayır yine fark eden bir şey olmuyor, yine vergiye takılmıyor.oran sayesinde yırtmıs orda 1.80 olsaydı gorurdum onu :)
nasıl takılmıyor hocam 3.500 tl yi geçen kupon kazançların yuzde 10 mu 20 mi ne kesıntı alın mıyor mu değiştimi o ?Hayır yine fark eden bir şey olmuyor, yine vergiye takılmıyor.
5.760 TL vergi sınırı. Ki tek maç oynadığın sürece eğer ki gerizekalı değilsen hiç bir zaman vergi vermezsin.nasıl takılmıyor hocam 3.500 tl yi geçen kupon kazançların yuzde 10 mu 20 mi ne kesıntı alın mıyor mu değiştimi o ?
5 küsürü geçerse kesinti oluyor %20 onuda ayarlıyorlarmış 160 tane tekli yapacağına 4 oran olursa 400 tane tekli yapıyor yemiyor yaninasıl takılmıyor hocam 3.500 tl yi geçen kupon kazançların yuzde 10 mu 20 mi ne kesıntı alın mıyor mu değiştimi o ?
bayadır oynamıyorum en son vergı ıcın 3500 4000 arasıydı bı yandan ıyı olmus ta ben ne zamandır nesine ye ugramıyorum acaba :)5.760 TL vergi sınırı. Ki tek maç oynadığın sürece eğer ki gerizekalı değilsen hiç bir zaman vergi vermezsin.
anlaşıldı hepınız yasal a bı dönmüş veya araştırma yapmışsınız :)5 küsürü geçerse kesinti oluyor %20 onuda ayarlıyorlarmış 160 tane tekli yapacağına 4 oran olursa 400 tane tekli yapıyor yemiyor yani