okey bakıyorumkanka macı en az 2 farkla önde bitirir aldım haberin olsun @umut98
oran 1,55 olmuş değmezkanka macı en az 2 farkla önde bitirir aldım haberin olsun @umut98
paylasana kadar düstü yaoran 1,55 olmuş değmez
olsun kanka senin sikin saolsn :)paylasana kadar düstü ya
bende 2 dakıkalık int kesildi reset attım adam coşmuş :)aslanım benim hem oyunu aldı hem servisi kırdı
salaklastı zaten kırdırcakbende 2 dakıkalık int kesildi reset attım adam coşmuş :)
reis mac 3 saattir devam ediyor ya suan 1-4 öndeyiz bi aksilik olmazsa %99 geldiGeldimi
tebrikler kanka burdan vermezreis mac 3 saattir devam ediyor ya suan 1-4 öndeyiz bi aksilik olmazsa %99 geldi
cok sağol kardesim umarım seninde sansın acılır denk geldimi harbi geliyor ya@enesmert93 bugün formundasın şansın daim olsun . Bol kazançlar
umarım kardesim ilk set de 2-4 öndeydik verdi hala bi korku var icimdetebrikler kanka burdan vermez
Ben daha 1 ay oynayamam galiba . Sıkıntıdayım . Kendim kupon yapamıyorum . Siz kazanınca seviniyoruz .cok sağol kardesim umarım seninde sansın acılır denk geldimi harbi geliyor ya
ben o dönemlerde burdan arkadasların kombineleri falan ufaktan deniyorum sana da onu tavsiye ederim vakit gecirmelik güzel oluyorBen daha 1 ay oynayamam galiba . Sıkıntıdayım . Kendim kupon yapamıyorum . Siz kazanınca seviniyoruz .