dostum :(+7 olacak mac 1 golde kaldi peehh
Geçmiş olsun buraya atsan sinerji yapardık en azından:(
Abartmiyorum +7 rahat olurdu aydin leeds bir goller kacirdi yarisini atsa 3 golu vardi en az ama olmayinca olmuyor malesefYuh be şanssızlığa bak sağlık gelde sinwr olma
abi daha yeni gördüm bune yaaaa yazık günah izledim leeds macını ben 2 tane ıptal verilmeyen penaltı kacan dunya kadar gol vardı maçta cok ama cok geçmiş olsun yazık olmuş
Sagol kardesim hele bi pozisyon varki leedse verilmeyen p6 pozisyonu eline carpan ilk yarida VAR hakemi nasil cagirmadi sastim kaldimabi daha yeni gördüm bune yaaaa yazık günah izledim leeds macını ben 2 tane ıptal verilmeyen penaltı kacan dunya kadar gol vardı maçta cok ama cok geçmiş olsun yazık olmuş
evet gördüm o pozısyonu tamamen adilikSagol kardesim hele bi pozisyon varki leedse verilmeyen p6 pozisyonu eline carpan ilk yarida VAR hakemi nasil cagirmadi sastim kaldim
İzliyecem birazdan özeti olmasa olmuyor amaAbartmiyorum +7 rahat olurdu aydin leeds bir goller kacirdi yarisini atsa 3 golu vardi en az ama olmayinca olmuyor malesef
Bu site bu paralari ödüyor mu @ChikaBaktim gol olmuyor bide şöyle bi kupon yaptim
Bu kadar meblag cekmedim hic ama bir sorun yoksa oderBu site bu paralari ödüyor mu @Chika
Sagol kardesim@Chika gecmis olsun.
Aynen aga bi sans isteyecek@Chika geçmiş olsun bro ne diyim ki lanetlendik amk gökten Hülya Avşar yağasa bize İbrahim Tatlıses’in bıyıkları düşer