Tahminlerimi burda paylaşacağım belki oynayan kazanan olur hemde başarılı olup tipster olmayı hedefliyorum :)
Tahminlerimi burda paylaşacağım belki oynayan kazanan olur hemde başarılı olup tipster olmayı hedefliyorum :)
Yok uzulmem de öyle zaman geçecek birşey olacak belki kazanan dostlarım olacak örneğin bı nevi hayata tutunmak gibi birşey düşün uğraşacağım birşey olacak en azından :)Kardeşim ins dilediğin gibi geçer hedefine ulaşırsın.
Olmasa bile üzülme bak @emana22 tipster de ne oluyor boş boş dolaşıyor ortalarda kim verdiyse ona artık. :)
Kardeşim bunun için tipster olmana gerek yok ki forum senin aç konu sürekli paylaşYok uzulmem de öyle zaman geçecek birşey olacak belki kazanan dostlarım olacak örneğin bı nevi hayata tutunmak gibi birşey düşün uğraşacağım birşey olacak en azından :)
Yok tipstir olmasamda devam edicem tipstir olsam hava atarım espiri yapıyorum da hedef gibi görev gibi birşey düşün farzet görev tamamliyorum tipstir olunca yeni seviyeler açılıyor örneğin :)Kardeşim bunun için tipster olmana gerek yok ki forum senin aç konu sürekli paylaş
Hadi bahalim bol şans :)Biz de çılgınız hani
Ekli dosyayı görüntüle 26793
Alayınız bir ben bir ula hayırdır :)Kardeşim ins dilediğin gibi geçer hedefine ulaşırsın.
Olmasa bile üzülme bak @emana22 tipster de ne oluyor boş boş dolaşıyor ortalarda kim verdiyse ona artık. :)
Alayına balayı der çeker giderim :ROFLMAO:Alayınız bir ben bir ula hayırdır :)
Mayışlar geç yatıyor Aydın'ım. :(Tahminlerimi burda paylaşacağım belki oynayan kazanan olur hemde başarılı olup tipster olmayı hedefliyorum :)
6/4 yapmışım @fyuksek dayı sen bırak üstü falan beraberlik sistem girBiz de çılgınız hani
Ekli dosyayı görüntüle 26793
Uzak dursun beraberlik 69 k parami yemisti 2014 te tovbe ettim6/4 yapmışım @fyuksek dayı sen bırak üstü falan beraberlik sistem gir