Tamamen işkembeselbilgisel mi hissiyat mı?
maçlarından herhangi birini izlemişlik var mı?
dostum üslubuna biraz dikkat edersen sevinirim yukarıya supriz yazdım lakin supriz yazdıgim takımlar zayıf değil gelme şansı olabilirTamamen işkembesel
hocam öncelikle araştırdım tabii u19 liginde Ajax hayli güçlü chelsea yenebilecek kapasitedebilgisel mi hissiyat mı?
maçlarından herhangi birini izlemişlik var mı?
maçları izledin mi hiç? ya da kadro eksikliği, saha değişikliği, antrenör değişikliği, cezalı oyuncu, ... v.b. bilgisi var mı diye soruyorum.hocam öncelikle araştırdım tabii u19 liginde Ajax hayli güçlü chelsea yenebilecek kapasitede
lille ve valnecia muallak 2 takım ama gruplarına baktığımda lille daha baskın geldi oranları görünce şaşırdım aslında bende denemek istedim. ufak bisey atabilirsin supriz yazdım üzülmeyelim sonra
hocam sadece analize dayalı yaptım ve grup durumuna göre izlemedim maçlarınımaçları izledin mi hiç? ya da kadro eksikliği, saha değişikliği, antrenör değişikliği, cezalı oyuncu, ... v.b. bilgisi var mı diye soruyorum.
sürpriz oldukları orandan belli zaten. favori değiller. ama yenilmeyeceklerine olan inancın mı yoksa izlenim veya değerlendirmen mi var diye merak ettim.
Bu arkadasi sevdim.Bir seyler paylasmaya calisiyor tebrik ederim
- Lille U19 KAZANIR
Valencia U19 - Lille U19- ORAN : 7.50
- Ajax U19 KAZANIR
Chelsea U19 - Ajax U19- ORAN : 6.25
Sağlasın ustaBu arkadasi sevdim.Bir seyler paylasmaya calisiyor tebrik ederim
Beyler geliyor mu ne
- Lille U19 KAZANIR
Valencia U19 - Lille U19- ORAN : 7.50
- Ajax U19 KAZANIR
Chelsea U19 - Ajax U19- ORAN : 6.25
resmen geldi :)Resmen kuponun ilk maçı geliyo :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
7.50 oran wonladik açıkçası lille den korkuyordumresmen geldi :)
tebrik ederim7.50 oran wonladik açıkçası lille den korkuyordum