Meğersem herhalükarda biz yine şampiyonmuşuz ya o değilde başakşehir şampiyon olursa kimle kutlicak acaba :ROFLMAO:
host image online
host image online
Başakşehir şampiyon olursa değil, oldu zaten gerçekten galatasaraylıların içinde en ufak bile umut varsa üzülürüm. çünkü galatasarayın fişini fenerbahçe çekecek. emre fenerbahçeli ayriyetten. alt yapıdan çıktı diye galatasaraylı oluyorsa o zaman sporting lisbonunda 5 tane şampiyonlar ligi şampiyonluğu var. Örn: RonaldoMeğersem herhalükarda biz yine şampiyonmuşuz ya o değilde başakşehir şampiyon olursa kimle kutlicak acaba :ROFLMAO:
host image online
Komedi amaçlı trol futbol bu kadar ciddi olmana gerek yok usta :ROFLMAO:Başakşehir şampiyon olursa değil, oldu zaten gerçekten galatasaraylıların içinde en ufak bile umut varsa üzülürüm. çünkü galatasarayın fişini fenerbahçe çekecek. emre fenerbahçeli ayriyetten. alt yapıdan çıktı diye galatasaraylı oluyorsa o zaman sporting lisbonunda 5 tane şampiyonlar ligi şampiyonluğu var. Örn: Ronaldo
yıllardır sosyal medya kullanmadığım için eksiğim bu yönde e evlenince bu işler bitiyor ne yaparsınOlayı ciddiye alanlar olmuş , @FastGhost gibi Ama mizah :)
Öyle olur mu abi takıl ya sosyal medyaya evlilik sosyal hayatı bitiirmesin :ROFLMAO:yıllardır sosyal medya kullanmadığım için eksiğim bu yönde e evlenince bu işler bitiyor ne yaparsın
Arif i fazla izleyemiyorum ama harbi iyi bu iştw adam ya mizahtan anlıyor@umut98 beli Arif sevimliyi çok izliyorsun
Ben gençken de sosyal medyayı sevmezdim zaten yemek fotoğrafları saçma sapan fotoğraflar vs.vs. bu yaştan sonra kullanıp saçma sapan karı koca fotoğraflarına mı bakayım tinder bile ilk çıktığında türkiyede aktif değilken kullanıyordum şimdi sığırlar tinderin amacı nedir neye hizmet eder haberi olmadığı için geçen bi arkadaş tinder da takılıyordu baktım kadınlar evlilik fotoğrafını profil fotoğrafı yapmış. tinder dediğin uygulama fuckbuddy uygulamasıdır. ne kafalar yaşıyor türkiye allah akıl fikir versinÖyle olur mu abi takıl ya sosyal medyaya evlilik sosyal hayatı bitiirmesin :ROFLMAO:
Recep İvedik seri gibi birşey adamArif i fazla izleyemiyorum ama harbi iyi bu iştw adam ya mizahtan anlıyor
Amaç hala o da bazıları yanlış anlamış galiba ben bulasmadım ama daha tinder a:ROFLMAO:Ben gençken de sosyal medyayı sevmezdim zaten yemek fotoğrafları saçma sapan fotoğraflar vs.vs. bu yaştan sonra kullanıp saçma sapan karı koca fotoğraflarına mı bakayım tinder bile ilk çıktığında türkiyede aktif değilken kullanıyordum şimdi sığırlar tinderin amacı nedir neye hizmet eder haberi olmadığı için geçen bi arkadaş tinder da takılıyordu baktım kadınlar evlilik fotoğrafını profil fotoğrafı yapmış. tinder dediğin uygulama fuckbuddy uygulamasıdır. ne kafalar yaşıyor türkiye allah akıl fikir versin