Merhaba Arkadaşlar,
Ligimizde son 2 hafta kala sizce kimler düşer?
Ligimizde son 2 hafta kala sizce kimler düşer?
Forumda 2 gun erzurumspor teması görmek istiyoruz ts icin sozun vardı dadasıma cok görmeKayseri gidici, erzurumda seneye kısmetse :) Gecmişten çıkardığım sonuç olarak soyluyorum bunları.
Şampiyon olamadılarki Trabzonspor için diyorum:) basaksehirin forma rengini bile kac kişi biliyor yani teyyareden şampiyonluk onlarınki. bu sene tescil edilmese türk futbolu çok şey kaybetmez :) Erzuruma gelince seneye soz şampiyon olsunlar süper ligde 1 ay boyunca erzurum renklerine boyarız forumu :)Forumda 2 gun erzurumspor teması görmek istiyoruz ts icin sozun vardı dadasıma cok görme
Superligde sampiyon olsa forumu yaksan kesmez beni :) 2 guncuk plase bak biz cebimizden odul koyduk sende 2 guncuk mavi beyaz koy :)Şampiyon olamadılarki Trabzonspor için diyorum:) basaksehirin forma rengini bile kac kişi biliyor yani teyyrareden şampiyonluk onlarınki. bu sene tecil edilmese türk futbolu çok şey kaybetmes :) Erzuruma gelince seneye soz şampiyon olsunlar süper ligde 1 ay boyunca erzurum renklerine boyarız forumu :)
admin chp li mı demek ıstıyor yoksa burda @Dede lıgte kaç takım var 18 çarp 2 ile ne etti 36 bjk kaçıncı sırada 4 topla kıaç yapar 40 yapar 40 mıllıyetcı hareket partısının 40. yılı (mizah amçlıdır lutfen sıyasete sokmayın konuyu )Şampiyon olamadılarki Trabzonspor için diyorum:) basaksehirin forma rengini bile kac kişi biliyor yani teyyrareden şampiyonluk onlarınki. bu sene tecil edilmese türk futbolu çok şey kaybetmes :) Erzuruma gelince seneye soz şampiyon olsunlar süper ligde 1 ay boyunca erzurum renklerine boyarız forumu :)
bayrak rengi o :) Bu memleketde Fenerbahçe, , Galatasaray ve Beşiktaş'ın şampiyon olamadığı hiç bir sezon tatmin etmez kimseyi, Ya Bursa'nın şampiyon olduğu bir sene vardı, Bursalıların bazıları şehir takımlarının 3 büyüklerle oynadığı maçlarda İstanbul takımlarını stadyumda destekliyordu. Emana sen gene Erzurumu tut bırakma ama fenerle maçı olduğunda'' yaw tamam iyi takımızda bu macta çokda iyi olmasak ne kaybedererizki'' dicen yani gelecek sene :)admin chp li mı demek ıstıyor yoksa burda @Dede lıgte kaç takım var 18 çarp 2 ile ne etti 36 bjk kaçıncı sırada 4 topla kıaç yapar 40 yapar 40 mıllıyetcı hareket partısının 40. yılı (mizah amçlıdır lutfen sıyasete sokmayın konuyu )
Ekli dosyayı görüntüle 60595
aynen ama memleketını de tutyosun olur olmaz mesela ordu spor galatsaray maçına gıtmıstım o zamanlar ordunun sahası sanırım sorunluydu veya tarafsuz sahada ıdı maç olımıyat stadında oynamıstı orduspor un bıletını alıp 20 tl ye ıkı sevdıgım takımın maçını ızlemıstım hasan kabze gs ye gol atmıstı hatta yanlıs hatırlamıyorsambayrak rengi o :) Bu memleketde Fenerbahçe, , Galatasaray ve Beşiktaş'ın şampiyon olamadığı hiç bir sezon tatmin etmez kimseyi, Ya Bursan'ın şampiyon olduğu bir sene vardı, Bursalıların bazıları şehir takımlarının 3 büyüklerle oynadığı maçlarda İstanbul takımlarını stadyumda destekliyordu. Emana sen gene Erzurumu tut bırakma ama fenerle maçı olduğunda'' yaw tamam iyi takımızda bu macta çokda iyi olmasak ne kaybedererizki'' dicen yani gelecek sene :)
Çok rüya görürsün.. ıkili ve genel.avarajda hepsinden iyiyiz....Rize ve Konya düşsün özellikle konya kapansın kulüp rezil bir takım futbolu mahfediyorlar