Süper Ligde 2020-2021 sezonu 21 takımla oynanacak.Bu karar ile düşme kaldırıldı.Yeni Malatya,Kayserispor,Ankaragücü çok büyük şans ile ligde kaldılar.Detaylar gelecek....
hükümet düşer enflasyon düşer Malatyamiz babayi düşer tezahüratı gerçek oldu@ravis44 ne diyor bunlar
Yok Hatay,Erzurum cıktı.Adanademir yada Karagümrük finali sonucuÇok takım ve maç olmasi daha iyi.
O zaman alt liglerdeki yükselen takım sayisi da artacak demektir.
Adana ile birlikte karagümrük de cikar
Bencede :)Lig daha zevkli olur böyle bence @Gençlerbirliği
sizi ben ayakta ttuttum ben be malatya dusmesın dıye her yerımı yırttımhükümet düşer enflasyon düşer Malatyamiz babayi düşer tezahüratı gerçek oldu
O zaman guzel oldu.yine de Malatya ve ankaragucu dusmeyi haketmisti @ravis44Ayrıca TFF.1 Ligde Adanaspor, Osmanlispor ve Eskişehir'de düşmeyecek.TFF 1.Lig de de yeni sezon 21 takımla devam edilecek
Valla açık açık diyorum Kayseriye daha çok sevindim A.gucunu bilmem ama Malatya %100 hak etmistiO zaman guzel oldu.yine de Malatya ve ankaragucu dusmeyi haketmisti @ravis44
He çocuk oyuncağıRezillik....kepazelik...cocuk.oyuncagimi bu iş...
Ne yani sence bu karar doğru bir kararmi..gerekcesi neHe çocuk oyuncağı
klas53 rize sene ye küme düşecek kardeş ,bu sene kümede kalmayı haketmedi , istesen bahse girelim ölmez sağ kalırsak seneye sonuçlarını görürüz .Rezillik....kepazelik...cocuk.oyuncagimi bu iş...