MANEEEE 90+5 .....
Sıfırken mükemmel oldu . Sen Allahın lütfusun Liverpoool
Sıfırken mükemmel oldu . Sen Allahın lütfusun Liverpoool
nasıl yani reis@LeadeRJacK, Bilgi yazan yerin görselini atar mısın.
@LeadeRJacK, Bilgi yazan yerin görselini atar mısın.
#1 numaralı mesajda ki görselde, en sağ üstte bilgi yazan yerin görseli. Sana zahmet. Detaylara bakalım da, yatırım kaznaç durumuna göre bi' risk analizi çıkartalım kendimizce. :)nasıl yani reis
hiç bişi anlamadım dediğinden reis#1 numaralı mesajda ki görselde, en sağ üstte bilgi yazan yerin görseli. Sana zahmet. Detaylara bakalım da, yatırım kaznaç durumuna göre bi' risk analizi çıkartalım kendimizce. :)
maximum 20 kişi katılıyor bu promsoyonu var hem premier lig fantezi liginin sportsbette. bu hafta 14 kişi katıldı 7.ydim 90+5 te mane atınca 4. oldumaldım parayı Ama daha iyileri var hergün NBA turnuvalarına katılırsan 4 bin liraya kadar ödül veriyor ama katılan kişi sayısı 400-500 arası sağlam 9 tane oyuncu seçsek mantıklı@LeadeRJacK, 1'e 3 veriyor ve sadece 5 kişiye. Katılan total kişi sayısı kaç?
bu olayı yeni keşfettim. aylıkta deli ödülleri var@LeadeRJacK, 1'e 3 veriyor ve sadece 5 kişiye. Katılan total kişi sayısı kaç?
Burdan 3 kez aldım ben. Zor ama hakaten zor.bu olayı yeni keşfettim. aylıkta deli ödülleri var
Ekli dosyayı görüntüle 34016
aynen hocam hiç sorma herkes manchester cityi seçmiş liverpool sadece bende vardı 90+4 te atsa bile ben kazanamıyordum para mane atması ve liverpool kazanması lazımdı kazanmam için mucize oldu mane attı ve liverpool kazandı mkBurdan 3 kez aldım ben. Zor ama hakaten zor.