Helal olsun valla umarım çok verirSportoto'da şans yaver gitti 15 de 15 yaptık kaç para vericek merak ediyorum ... Miktar 7 Milyon TL idi ... Çok bilen vardır ama bakalim ... Ekli dosyayı görüntüle 96025
Ekli dosyayı görüntüle 96026
güzel para hiç yoktan iyidir abi bilen kac kısı acaba o dedıgın mıktardan fazla verır orası kesındeya tutturan coktur zaten de bence minimum 2 3 k olur gibi bakalim olmazsada kime kalmis :)
Guzel tahmin umarım güzel de bir kazanç verir yıllardır ben de oynarım ben de en çok 14 de kaldım. Tahminime göre 5 bin ile 10 bin arasıSportoto'da şans yaver gitti 15 de 15 yaptık kaç para vericek merak ediyorum ... Miktar 7 Milyon TL idi ... Çok bilen vardır ama bakalim ... Ekli dosyayı görüntüle 96025
Ekli dosyayı görüntüle 96026
bende bile 14 var ?? Estonya maçına 02 çş almışım
Sarı kalemle o totoyu dolduran kareli gömlekli, bıyıkları tütünden sararan dayıları da sayarsak 2 3k çok iyi miktar olur :)twitterda bile 15 bilen 10 kupon gördüm 2 3k yeter :) ins
Cok kisi bildi fark ettik de iste ben yine ikramiye tutarı da yüksek diye 5 10 bin arası bekledim sağlık olsungördüm ya kahroldum 2-3 vereydi iyiydi saglik olsun napalim ...
ülke zehir zehirOha 11 bin kişimi bilmiş