Sondakika TFF icra kurulu bu saçmalığa el atarak ligleri 1 ay erteledi.
Böyle bir habere ulaşamadım, kaynak nedir? Tff icra kurulunun böyle bi yetkisi mi varmış ayrıcaSondakika TFF icra kurulu bu saçmalığa el atarak ligleri 1 ay erteledi.
Kaynak DWT Haber telegram kanalı.Böyle bir habere ulaşamadım, kaynak nedir? Tff icra kurulunun böyle bi yetkisi mi varmış ayrıca
Bence net :)Bir kac yerde geciyor ama net degil.Su an toplanti var buyuk ihtimal ertelencek.
aynen ertelencekte burasi Turkiye belli olmazBence net :)
yalan haber olması muhtemelKaynak DWT Haber telegram kanalı.
su an Spor bakani federasyon baskanlariyla toplantida.Yuzde 99 ertlenir maclaryalan haber olması muhtemel
bu kanalın şimdiye kadar hiç bir haber yalan çıkmadıyalan haber olması muhtemel
De markeye baktım en son fifapro ile ilgili bir şey paylaşılmış düşecek mi bakalımbu kanalın şimdiye kadar hiç bir haber yalan çıkmadı
sen onları boşver bu kanalı takibe alDe markeye baktım en son fifapro ile ilgili bir şey paylaşılmış düşecek mi bakalım
Aynen terim güzel konuştu herkes destekledi. trabzonda oynamıyorlardı zaten o isim pek bi kayıp değilOlan trabzonsporun süper yöneticilerine oldu. Virüs var ben çıkmak istemiyorum diyenin sözleşmesini feshetti. Şaka gibi bu adamlar şampiyon olacak nerdeyse. Sporcunun zeki ve ahlaklı olması kısmından sadece ahkalı kısmını almış Ağaoğlu. Zeki kısmı muallakta 404 error veriyor. En büyük alkışı Fatih Terim hakediyor. Adam gibi adam, göte *** dedi kimsenin ağzını açamadığı zamanda.
Beşiktaşlıyım bu arada :)