Geçen barça maçından belliydi keyifsiz maç.Ben böyle rezalet görmedim. 90 dakika sanki tiyatro izliyoruz, ne bi heyecan ne bi atak ne bi hırs. Seyirci desen hak getire. Bu parayı futbola böylesine karıştıranların yatacak yeri yok
Son frikik, paslaşarak kullanacaklar bak da görGeçen barça maçından belliydi keyifsiz maç.
bu oyunu zevk için oynayın diyon . Zevk için 0.5 alt mı oynanır reiskardeş ben 0,5 alt oynadımda diğer maçlardan yattı , adım gibi biliyordum gol olmayacagını Ekli dosyayı görüntüle 42932
asıl zevk ıcın boyle oynanır ,sen 100 mıslı kupona oynarmıydın bunu , ben 3 mıslı kupona oynadım dostum ,bu oyunu zevk için oynayın diyon . Zevk için 0.5 alt mı oynanır reis
aga inan olsun 50 kuruş bile oynamam alta. Varsın gelsin gene oynamam bak oynamayı geçtim oynamayı düşünürken bile geriliyorum hatta maç bitti şu an halen gerginim alt düşüncesi ileasıl zevk ıcın boyle oynanır ,sen 100 mıslı kupona oynarmıydın bunu , ben 3 mıslı kupona oynadım dostum ,
Hem geriyor, hem de 45 dk ya da 90 dk beklemek zorundasın her türlü çok kötü oluyoraga inan olsun 50 kuruş bile oynamam alta. Varsın gelsin gene oynamam bak oynamayı geçtim oynamayı düşünürken bile geriliyorum hatta maç bitti şu an halen gerginim alt düşüncesi ile
ravıs real bu sezon kötü ,bide karşisinda kahpe atletico var onunda hemen hemen her maçı alt , kuponum yattı,0.5 altı bıldıkte ne oldu :)aga inan olsun 50 kuruş bile oynamam alta. Varsın gelsin gene oynamam bak oynamayı geçtim oynamayı düşünürken bile geriliyorum hatta maç bitti şu an halen gerginim alt düşüncesi ile
bosver namın yürüsünravıs real bu sezon kötü ,bide karşisinda kahpe atletico var onunda hemen hemen her maçı alt , kuponum yattı,0.5 altı bıldıkte ne oldu :)
bi de ne bekleme telefon titredi mi aklım çıkıyor :)Hem geriyor, hem de 45 dk ya da 90 dk beklemek zorundasın her türlü çok kötü oluyor