Yorumsuz
Maç başına 3 gol yiyen ev sahibi..Gözlerim kanadı bu kadarına da pes.Şike yok diyenin de aklı eksiktir
Maçı izlemek isterdim boş kaleye auta atmıştır deplasman gol atmamak için ****** yırtmıştırŞike yapacak madem neden 4 tane yiyor averajda kurtaramaz bu malları
İnşallah patlamaz@FastGhost @Zodiak bende bugün ms2 verdim inşallah patlamaz
@FastGhost @Zodiak bende bugün ms2 verdim inşallah patlamaz
Bunlara para basıyoruz biz. Eskiden çaktırmadan yaparlardı şikeyi. Şimdi taşak geçer gibi gözümüze soka soka yapıyorlarBi anlam veremedim oynamamak lazım demekki o ülkenin maçlarına .Başka yerde de var ama bu başka birşey.
Inşallah hocam eyvallahHannover daha oradan çıkamaz bence deplasman zorlanmaz bol şanslar
Zaten şike olmadığını iddaa eden kişiler senin gibi cümleler kuruyor genelde maç başına 3 gol yiyor ev sahibi. Bilmem anlatabiliyormuyum 27 şut ne demek kaleyi delik deşil etmek demek ve ne hikmetse ev sahibi her geldiğinde gol atmış allah allah şansı ve tesadüfü görüyormusunSize göre yatan her kupon şike yani futbol 11 e 11 oynanır ve her sonuca açıktır. Madem şike yaptıklarını düşünüyorsunuz oynamayın bu liglere Erzurum evinde Galatasaray'a yada başakşehir e 4 atsa şike olacak yani... Deplasman 27 sut çekmiş ve atarlamış şans yaşı büyük olanlar hatırlar belki Galatasaray Fenerbahçeyi sut yağmuruna tutmuştu ama Fenerbahçe maçtaki tek sutu ile 1-0 kazanmıştı bunun gibi yüzlercesi var olmayınca olmuyor bende çok yattım ama yapacak birşey yok sutu değil golü atan kazanır :)
Senin dediğine göre Beşiktaş fenerbahce maçında skor 3-3 e geldiğinde Fenerbahçe'nin toplam 4 sutu vardır buda şike ?Zaten şike olmadığını iddaa eden kişiler senin gibi cümleler kuruyor genelde maç başına 3 gol yiyor ev sahibi. Bilmem anlatabiliyormuyum 27 şut ne demek kaleyi delik deşil etmek demek ve ne hikmetse ev sahibi her geldiğinde gol atmış allah allah şansı ve tesadüfü görüyormusun
Alakası bile yok ev sahibinin attığı ve yediği gol ortada. Ve zaten küme düşmüş.Senin dediğine göre Beşiktaş fenerbahce maçında skor 3-3 e geldiğinde Fenerbahçe'nin toplam 4 sutu vardır buda şike ?