Betasus bugun çoşturuyor beni şansım baya baya açıldı hadi bakalım hayırlısı olsun iyi vurduk ama
Hadi hayirli olsun sinirli bultende iyi yakalamissin ard arda :)Betasus bugun çoşturuyor beni şansım baya baya açıldı hadi bakalım hayırlısı olsun iyi vurduk ama
Gerci senin olayin basketti ondanda cok varHadi hayirli olsun sinirli bultende iyi yakalamissin ard arda :)
İyi yakaladık aynenHadi hayirli olsun sinirli bultende iyi yakalamissin ard arda :)
Basket aynen de abi çok ters olan m oldu bugunGerci senin olayin basketti ondanda cok var
Bazi maclar gozume carpti ilk yari dunyalari atanlar ikinci yari acayip kisir gecmis dahada var maclar sana denk gelmez umarim :)Basket aynen de abi çok ters olan m oldu bugun
Baskette nesine de hep tekten yatıyorum kaçalk daha rahat oldugu için şansda yanında olunca kolay oluyor2 li sakat baskette ya sanki ama sen iyisin
Bu saatten sonra geceye dogru olanlara akarımBazi maclar gozume carpti ilk yari dunyalari atanlar ikinci yari acayip kisir gecmis dahada var maclar sana denk gelmez umarim :)
Aynen acele yok bol sanslarin olsun ;)Bu saatten sonra geceye dogru olanlara akarım
Saol abiAynen acele yok bol sanslarin olsun ;)
Gizlim saklım yok kiumuttt yakıyorsun umutttt kuponu paylasmasan ıyıydı göz alır
Geçen senle tartıstık biraz abi kusura bakma ben i biraz yanlış anladın sanki kusura bakma abiRolling yapacak arkadaş var mı gece uzun :)
İnsan oğlu gün içinde stres sıkıntı oluyor anlayışla karşılıyorum kardeşimGeçen senle tartıstık biraz abi kusura bakma ben i biraz yanlış anladın sanki kusura bakma abi
Eyw abiİnsan oğlu gün içinde stres sıkıntı oluyor anlayışla karşılıyorum kardeşim