yolun açık olsun kardeş burdan giden bitirerek giderse ne alâInsanın hayatında değişmesi gereken bazı anlar vardır benimkininde değişmesi gerekiyordu. Uzun süredir mutsuzum ve bir beklentim kalmamıştı hayattan. En çok ben kızardım bu işe girişenlere fakat maalesef...
Allaha emanet olun hakkınızı helal edin
Hayırdır başkan büyük kayıp yaşadın sanırımInsanın hayatında değişmesi gereken bazı anlar vardır benimkininde değişmesi gerekiyordu. Uzun süredir mutsuzum ve bir beklentim kalmamıştı hayattan. En çok ben kızardım bu işe girişenlere fakat maalesef...
Kardeşim anlıyorum,, Hakkında hayırlısı,, Ulaşabileceğin yerdeyim her zaman biliyorsun,,Insanın hayatında değişmesi gereken bazı anlar vardır benimkininde değişmesi gerekiyordu. Uzun süredir mutsuzum ve bir beklentim kalmamıştı hayattan. En çok ben kızardım bu işe girişenlere fakat maalesef...
Hakkinda hayirlisi olsun bizden yana helal olsun Allaha emanet.Insanın hayatında değişmesi gereken bazı anlar vardır benimkininde değişmesi gerekiyordu. Uzun süredir mutsuzum ve bir beklentim kalmamıştı hayattan. En çok ben kızardım bu işe girişenlere fakat maalesef...
Hayırdır Fırat ciddi sıkıntı yoktur umarımInsanın hayatında değişmesi gereken bazı anlar vardır benimkininde değişmesi gerekiyordu. Uzun süredir mutsuzum ve bir beklentim kalmamıştı hayattan. En çok ben kızardım bu işe girişenlere fakat maalesef...
Sorununu cozebildin mi dun donus yapamadim.Insanın hayatında değişmesi gereken bazı anlar vardır benimkininde değişmesi gerekiyordu. Uzun süredir mutsuzum ve bir beklentim kalmamıştı hayattan. En çok ben kızardım bu işe girişenlere fakat maalesef...
UppppeeeerrrrNereye daha yaşayacak çok günlerimiz var
Önemli ve tabii olan para zenginliği değil.
Gözümüz deki hayat ışığının sönmemedir. Ben çok kayıp içindeyim burada arkadaşlara şakalaşiyorum kaybettikce bir şekilde gülmeyi eksik etmemiz gerekiyor.
Her şey güzel olacak
Umarim guzel ve mutlu gunlere kavusursunInsanın hayatında değişmesi gereken bazı anlar vardır benimkininde değişmesi gerekiyordu. Uzun süredir mutsuzum ve bir beklentim kalmamıştı hayattan. En çok ben kızardım bu işe girişenlere fakat maalesef...