Sadece videonun başı için bile izlenir sigara içmiyorum ama gerçekten milleti çıldırttılar artık abimizin o meşhur olacak lafı kesınlıkle yakında fenomen olur bu konusma :)
Reyiz sinrlenindiye atmadım videoyu sakin ol :ROFLMAO:8. Dakikaya kadar zor izledim o kendini birsey sanan mikrofonu tutan ******** benim karşıma gelirde bana soru sorar inşallah. Eline telefon alan youtuber oldu aq ülkesinde. Konak meydani saat kulesinde yapmış hepsini inşallah karsima cikarsin olm
Yaw üzüldüm çocuğa, ne acılar çekmiştir dalga geçer gibi konuşuyor benim karakterime ters böyle şeyler kardeşim. Bakana laf söyleyen adamada diyo ki gençler içki içmek zorunda kaldi diyor aq mali senin yaşın kaç ki sen ne biliyorsun hayat konusunda ne yasadinda içmek zorunda kaldin? Sinirlendim bak yine @umut98 sakinleştir beni :)Reyiz sinrlenindiye atmadım videoyu sakin ol :ROFLMAO:
Bana da yolun 65 yaşındaki adama yolun %95'i bitmiş diyen lavuk çok uyuz geldi8. Dakikaya kadar zor izledim o kendini birsey sanan mikrofonu tutan ******** benim karşıma gelirde bana soru sorar inşallah. Eline telefon alan youtuber oldu aq ülkesinde. Konak meydani saat kulesinde yapmış hepsini inşallah karsima cikarsin olm
Bu Konuda haklı bulmuyorum cocugu cocugu zaten tutmadım o ayrıda ben 21 yaşına merdıven dayadım ama ne alkol ne sıgara içmişimdir çok olaylar da yaşadım ama içmedim bilmiyorum ama başlktada yazdım ben ıcmıyorum benı ılgılendırmez aslında ama sadece dayının dedıgı komık geldı haklı bı ısyan :)Yaw üzüldüm çocuğa, ne acılar çekmiştir dalga geçer gibi konuşuyor benim karakterime ters böyle şeyler kardeşim. Bakana laf söyleyen adamada diyo ki gençler içki içmek zorunda kaldi diyor aq mali senin yaşın kaç ki sen ne biliyorsun hayat konusunda ne yasadinda içmek zorunda kaldin? Sinirlendim bak yine @umut98 sakinleştir beni :)
Bu Konuda haklı bulmuyorum cocugu cocugu zaten tutmadım o ayrıda ben 21 yaşına merdıven dayadım ama ne alkol ne sıgara içmişimdir çok olaylar da yaşadım ama içmedim bilmiyorum ama başlktada yazdım ben ıcmıyorum benı ılgılendırmez aslında ama sadece dayının dedıgı komık geldı haklı bı ısyan :)