Ya böyle bir şey yok üst ile kg var arasında kaldım yine takla. Şu son kurşunlar ne zaman yüzümüzü güldürecek lan
Abi senin son kurşun bizim hedeflediğimiz para Allah daha çok versinGecmis olsun neco :( bende bugun battım son kursun toparladı Ekli dosyayı görüntüle 58479
Azdan az coktan cok gidiyor lostları atayımda kafayı yiyelim beraberAbi senin son kurşun bizim hedeflediğimiz para Allah daha çok versin
iki gün analiz ettim maçları kurusuna bastım o koyuyor bana abi. Kimsenin kaybetmesini istemem senin hiç istemem.Azdan az coktan cok gidiyor lostları atayımda kafayı yiyelim beraber Ekli dosyayı görüntüle 58482 Ekli dosyayı görüntüle 58483 Ekli dosyayı görüntüle 58484 Ekli dosyayı görüntüle 58485 Ekli dosyayı görüntüle 58486
Kg var aldıgım mac 7.0 bitmisti kg varı bıraktım oguniki gün analiz ettim maçları kurusuna bastım o koyuyor bana abi. Kimsenin kaybetmesini istemem senin hiç istemem.
Ben de bugun bıraktım o zamanKg var aldıgım mac 7.0 bitmisti kg varı bıraktım ogun
aga sen kafayı yemişsinAzdan az coktan cok gidiyor lostları atayımda kafayı yiyelim beraber Ekli dosyayı görüntüle 58482 Ekli dosyayı görüntüle 58483 Ekli dosyayı görüntüle 58484 Ekli dosyayı görüntüle 58485 Ekli dosyayı görüntüle 58486
aga sen kafayı yemişsin
Sen ne diyon amkTebrikler
her yere yazmış onunki de bir umut mkSen ne diyon amk
haklısın be hocamBir umuttur yaşamak bu son para lanetini kırmak imkansız