Uzuldum bee. Gecmis olsun4 lu kombin yaptığım kupona bakarmisiniz geldiler son dakikada yıktılar beni gol dakikalari
Ajax 87-90
Pec zwolle 89-90
Gitti 4200 lira
Gol bekledigimiz hicbir macta olmaz soyle son dakikalar 2 gol ayip ya gecmis olsun :(4 lu kombin yaptığım kupona bakarmisiniz geldiler son dakikada yıktılar beni gol dakikalari
Ajax 87-90
Pec zwolle 89-90
Gitti 4200 lira
Zaten insanı sinir edende o ya dk 85 dedim artık kesin geldi iki maçta da 2 ser gol olması lazım ve oldudaGol bekledigimiz hicbir macta olmaz soyle son dakikalar 2 gol ayip ya gecmis olsun :(
2 maçta da???????Zaten insanı sinir edende o ya dk 85 dedim artık kesin geldi iki maçta da 2 ser gol olması lazım ve olduda
Bugunde sayende degisik yatan bir kupon gorduk bakalim daha hangi sacma sapan seylerle yaticaz :)Zaten insanı sinir edende o ya dk 85 dedim artık kesin geldi iki maçta da 2 ser gol olması lazım ve olduda
Aslında Ajax 3.5 üstAlt değilde üst oynasan 8-9K alırdın
gene mi 2 kutup ayısı?Yine dk 90 da yikildim
Sabah daha sana demedim mi aksam Flamengo icinden gececek diye 2.40 oran harika diueYine dk 90 da yikildim
Hahaha güzelmiş
Dedin evetSabah daha sana demedim mi aksam Flamengo icinden gececek diye 2.40 oran harika diue
Kayınco bnde amk wp ye bakamadımDedin evet
Sıkıntı yok emana alvesss yarın ararım seniKayınco bnde amk wp ye bakamadım