O nasil bisey la ;) ss var mı ?sexbet dıye bır sıte
kıbrıstaki sex partımıze davetlısınız dıyor. yol masrafı otel masrafı bıze aıt dıyor :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
dur atayımO nasil bisey la ;) ss var mı ?
konusmalar boyle anlamadım bndeO nasil bisey la ;) ss var mı ?
fotolarda attım gıremıyom amaLink yokmu link
Geçen sene böyle yazan olmuştu numara 534 ile başlıyordu face'de numarayı yazınca İsmail diye biri çıktı İsmail abi dedim bize yapma bari :)Benim cevaplara cok gulmeyin:LOL::LOL::LOL:
hadı ya :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:Geçen sene böyle yazan olmuştu numara 534 ile başlıyordu face'de numarayı yazınca İsmail diye biri çıktı İsmail abi dedim bize yapma bari :)
aga bnde anlamadım ama bnm sordugum soruya bak yol yemek sızden mı :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:Ulan ya bu nedir abi inanan var mı buna
Önden bir deneme sürümü aman bonusu isteseydin.aga bnde anlamadım ama bnm sordugum soruya bak yol yemek sızden mı :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Sanki yol yemek onlardan olsa orda senin donuna kadar almayacaklar gibi ;)aga bnde anlamadım ama bnm sordugum soruya bak yol yemek sızden mı :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
ilk önce deneme bnsunu sordum zaten yok dedi maalaesfÖnden bir deneme sürümü aman bonusu isteseydin.
sorma yaa :ROFLMAO::ROFLMAO:Sanki yol yemek onlardan olsa orda senin donuna kadar almayacaklar gibi ;)
yok aga ne ınanacam deneme bnsu varsa onu alırım yoksa gerısı yalan :)İnanma seni s.kecek