Erzurumun maclarını izle hic Bi takıma kolay kaybetmedik supriz degildi fenere de bjk ye de gs ye de kankusturmadı mı bu takımslm arkadaşlar bugünkü başakşehir-erzurum macında sız de şike oldugunu dusunuyor msunuz? ne zaman puan farkı lıgde acılsa basaksehir bilerek maç veriyor ( bana göre ).
kesinlikle öyle düşünüyorumslm arkadaşlar bugünkü başakşehir-erzurum macında sız de şike oldugunu dusunuyor msunuz? ne zaman puan farkı lıgde acılsa basaksehir bilerek maç veriyor ( bana göre ).
Proje takımı ama bu kadar fazla fark atması ligin tadını kaçırırdı. Ben şike olmasa bile en azından fazla kasmadıklarını düşünüyorum. Bu maça oynamadım bilerek çünkü bariz belliydi bu oranların gelmeyeceği.slm arkadaşlar bugünkü başakşehir-erzurum macında sız de şike oldugunu dusunuyor msunuz? ne zaman puan farkı lıgde acılsa basaksehir bilerek maç veriyor ( bana göre ).
bugünkü maçta şike olmamış olabilir ama başakşehirin çoğu maçı şikeli..Erzurumun maclarını izle hic Bi takıma kolay kaybetmedik supriz degildi fenere de bjk ye de gs ye de kankusturmadı mı bu takım
haklsın kasmama payıda şikeyle ortak cabası :)Proje takımı ama bu kadar fazla fark atması ligin tadını kaçırırdı. Ben şike olmasa bile en azından fazla kasmadıklarını düşünüyorum. Bu maça oynamadım bilerek çünkü bariz belliydi bu oranların gelmeyeceği.
Aradıgım yorum bu... Erzurum ligin en kalitesiz takımı olsada en iyi mucadele eden takımı 2.yarı tek kale oynadık hakkını yemeyinKesinlikle katılmıyorum . Maçı izlemediğinizi düşünüyorum . Ben 90 dk izledim özellikle 2.yarı net pozisyonlar , topla oynama , ayağa pasda Erzurum çok iyiydi . Başakşehir son 2 senedeki gibi yine düşüşe geçecektir .
sadece bu maç değilki 3 macından 1 i kesin şikeli bnde izliyorum..Kesinlikle katılmıyorum . Maçı izlemediğinizi düşünüyorum . Ben 90 dk izledim özellikle 2.yarı net pozisyonlar , topla oynama , ayağa pasda Erzurum çok iyiydi . Başakşehir son 2 senedeki gibi yine düşüşe geçecektir .
sadece bu maç değilki 3 macından 1 i kesin şikeli bnde izliyorum..
Ayrıca neden şike yapsınki ? Herşeyleri varGeçen haftaki maçta yine 3-0 yenilmesine rağmen Akhisar çok iyiydi yine ama bir türlü golü atamadı . 2-0 kasımpaşayı yendiği maçta başakşehir gerçekten iyiydi . Bir de en üst seviyelerde artık şike olma ihtimali 0'a yakın bence . Teniste , futbol alt liglerde ve hazırlık maçlarında olabilir ama üst düzeyde 0 yakındır bence .
olabılırcengiz ünderden gelen para bitti diyorsun yani :)
hep oyle dusunerek kupon yapıyoruz nıye yenılsın kı dıyoruz ama cogu seferde sıkeden gıdıyor..mesela nba full ızlerım nerdeyse full şike var..Ayrıca neden şike yapsınki ? Herşeyleri var
masallah son takımın bıle sampıyonluk umıdı var :)Şike yapılan lig örneği ektedir . 2017 - 2018 sezonu Nijerya ligi iç saha puan tablosu .
Ekli dosyayı görüntüle 9266
Doğru . Ama başakşehir neden yapsınki mantıklı bir açıklaması yok. para var huzur var var oğlu var ne eksikki :)hep oyle dusunerek kupon yapıyoruz nıye yenılsın kı dıyoruz ama cogu seferde sıkeden gıdıyor..mesela nba full ızlerım nerdeyse full şike var..