Sorun olmaz. ben zaten sitelerin hiçbirine telefon numaramı yazmıyorum, sallamasyon bi numara belirledim kapalı telefon numarası. onu yazıyorum eğer aranıcaksınız derse canlı destek 2 numaram var dersin. gerçek numaranı verirsin.Telefon numarasını 1 rakam değistirdimde, cekım yaparken telefon numarası sorun olurmu aranmak ıstemedıgım için. lütfen bılgı verırsenız sevınırım.
Sorun olmaz. ben zaten sitelerin hiçbirine telefon numaramı yazmıyorum, sallamasyon bi numara belirledim kapalı telefon numarası. onu yazıyorum eğer aranıcaksınız derse canlı destek 2 numaram var dersin. gerçek numaranı verirsin.Telefon numarasını 1 rakam değistirdimde, cekım yaparken telefon numarası sorun olurmu aranmak ıstemedıgım için. lütfen bılgı verırsenız sevınırım.
Sen adamın hasisin biliyorsun dımı içimi rahatlattın ? :)Sorun olmaz. ben zaten sitelerin hiçbirine telefon numaramı yazmıyorum, sallamasyon bi numara belirledim kapalı telefon numarası. onu yazıyorum eğer aranıcaksınız derse canlı destek 2 numaram var dersin. gerçek numaranı verirsin.
Bu arada neden 3 kez yazdın kral görüyorum yawSorun olmaz. ben zaten sitelerin hiçbirine telefon numaramı yazmıyorum, sallamasyon bi numara belirledim kapalı telefon numarası. onu yazıyorum eğer aranıcaksınız derse canlı destek 2 numaram var dersin. gerçek numaranı verirsin.
internetin azizliği bazen forum zor bağlanıyor nedenini bilmiyorum ama benden kaynaklı değilBu arada neden 3 kez yazdın kral görüyorum yaw
sıkıntı yapma kimse aramıyor zaten. gerçek numaranıda yazma artık kayıt olurken. bi bethub alt yapıları sms onayı istiyor zaten.Sen adamın hasisin biliyorsun dımı içimi rahatlattın ? :)
Tamamdır canımsınsıkıntı yapma kimse aramıyor zaten. gerçek numaranıda yazma artık kayıt olurken. bi bethub alt yapıları sms onayı istiyor zaten.