bol şans abi bugun direkt alıyorum maç falan ekleme yok sonra patlıyom
@enesmert93 kardesim aksam mi 2 Mac da alt baremden ust olur onlar daha Banko eger durumun rahat degilse onlara dene. Ben rahatım diye bunlara girdim gelmezse onlara da gireceğim zaten. Bugun ya batacaz ya cıkacaz:)bol şans abi bugun direkt alıyorum maç falan ekleme yok sonra patlıyom
abi o 2 maçtan güvendigin birini versen de betmoon 3lü kombine yapayım bari güzel bonus veriyor@enesmert93 kardesim aksam mi 2 Mac da alt baremden ust olur onlar daha Banko eger durumun rahat degilse onlara dene. Ben rahatım diye bunlara girdim gelmezse onlara da gireceğim zaten. Bugun ya batacaz ya cıkacaz:)
Rusya isvec alt al ilk Mac kesinlikle sakat ama 2. Mac cok banko geldi banaabi o 2 maçtan güvendigin birini versen de betmoon 3lü kombine yapayım bari güzel bonus veriyor
Gelsin de o kolay iş :)@emana22 Kısa mavi lark parası attım .Gelirse 3 tane alırım :)
aldım abi bakalım 3 maç gelirse caflarızRusya isvec alt al ilk Mac kesinlikle sakat ama 2. Mac cok banko geldi bana
Gelmezse almışsındır kesin kardeşim :)Ben almıyorum rahatça tutar bu
@enesmert93 ne bonusu bu?aldım abi bakalım 3 maç gelirse caflarız
En az 3 maç 1.70 üstü kombine yapıyorsun.Yatirimin yüzde 40 i bonus veriyor.@enesmert93 ne bonusu bu?