Venezüella 26.5 üst aldım ben :)Dun yaptıgımız ilk deneme de basarı sagladık bugunun dengeli gecmesini beklediğim 2 Macı sans bizimle olsun
sansımız bol olsun :)Dun yaptıgımız ilk deneme de basarı sagladık bugunun dengeli gecmesini beklediğim 2 Macı sans bizimle olsun
Bol şansDun yaptıgımız ilk deneme de basarı sagladık bugunun dengeli gecmesini beklediğim 2 Macı sans bizimle olsun
aga öncelikle bol şans. Birşey soracağım bu demiş ki mesela en az sayı ile çeyrek toplamı 26.5 üst . Bu her çeyrek en az 27 sayı mı olacak demekDun yaptıgımız ilk deneme de basarı sagladık bugunun dengeli gecmesini beklediğim 2 Macı sans bizimle olsun
Evet her per 27 sayı olmalı hayır dersen de 27 den 1 per asagı bitmeliaga öncelikle bol şans. Birşey soracağım bu demiş ki mesela en az sayı ile çeyrek toplamı 26.5 üst . Bu her çeyrek en az 27 sayı mı olacak demek
Tamam reis sağolasınEvet her per 27 sayı olmalı hayır dersen de 27 den 1 per asagı bitmeli
Üstad bol şans ama Venezuela çok sıkıntılıDun yaptıgımız ilk deneme de basarı sagladık bugunun dengeli gecmesini beklediğim 2 Macı sans bizimle olsun
Bize de senin para ugurlu gelsin@emana22 dayı senin para bana uğurlu geldi 2 defa çekim yaptım senin parandan çok olmasa da :)