Hepsi gelirse 66 kkaç lira veriyo bu @fyuksek
Kardeşim genelde sistem bahsi yapan arkadaşlar 3,5 üstüne yöneliyor,, İlk yarı maç sonuçları da cazipleştirebilir kuponları ,,En mantikli olanlari çıkarmaya çalıştım. 5 veya 6 gelse kafi. Şansımız bol olsun. Guzel bir tutar cekersek 21.45 e kadar begenenlerden arasindan 5 kisiye sürpriz yapalım Ekli dosyayı görüntüle 24990 Ekli dosyayı görüntüle 24991
Tesekkur ederim dayim. Genelde 2.50 alti oran sisteme yazmam fakat burda misli girildiği icin 1.95 2.00 oranlar cok cazip geliyorKardeşim genelde sistem bahsi yapan arkadaşlar 3,5 üstüne yöneliyor,, İlk yarı maç sonuçları da cazipleştirebilir kuponları ,,
Şansın yanında olsun,,
Tesekkur ederim dayim. Genelde 2.50 alti oran sisteme yazmam fakat burda misli girildiği icin 1.95 2.00 oranlar cok cazip geliyor
Dayım bu oyunlar dışında slotta onerecegin oyunlar var mi? Bonus cevirecegim kac tlden cevireyim vb. yardımcı olursan sevinirim. Bilgin var diye biliyorum slot hakkındaAnladım kardeşim ,,
Tesekkurler hocam@fyuksek, bol şanslar
Az once metropole attim hepsini 13 kaldi isini gorurse atayim@fyuksek hocam 20 jeton lazım varmı acaba
Pragmatiklerin hepsini önerebilirim,, Slotda dikkat etmen gereken , hiç oynamadığın oyunları oyna, 1 veya 2 kez , big , sansasyonel kazanç sağlayınca hemen oyun değiştirkardeşim,,Dayım bu oyunlar dışında slotta onerecegin oyunlar var mi? Bonus cevirecegim kac tlden cevireyim vb. yardımcı olursan sevinirim. Bilgin var diye biliyorum slot hakkında Ekli dosyayı görüntüle 24997
bu aralar pragmatikler hep kaybettiriyor birkaç oyun dışında netent de asla kazandırmıyor başka önerin var mı reisPragmatiklerin hepsini önerebilirim,, Slotda dikkat etmen gereken , hiç oynamadığın oyunları oyna, 1 veya 2 kez , big , sansasyonel kazanç sağlayınca hemen oyun değiştirkardeşim,,
eyvallah QR yaptık artık havale çekeriz gelirse :dAz once metropole attim hepsini 13 kaldi isini gorurse atayim
Tesekkur ederim dayimPragmatiklerin hepsini önerebilirim,, Slotda dikkat etmen gereken , hiç oynamadığın oyunları oyna, 1 veya 2 kez , big , sansasyonel kazanç sağlayınca hemen oyun değiştirkardeşim,,
Dayım bu oyunlar dışında slotta onerecegin oyunlar var mi? Bonus cevirecegim kac tlden cevireyim vb. yardımcı olursan sevinirim. Bilgin var diye biliyorum slot hakkında Ekli dosyayı görüntüle 24997
Bunlara bsk kardeşim,,bu aralar pragmatikler hep kaybettiriyor birkaç oyun dışında netent de asla kazandırmıyor başka önerin var mı reis
Ekli dosyayı görüntüle 25001
Ekli dosyayı görüntüle 25002
Ekli dosyayı görüntüle 25003
Ekli dosyayı görüntüle 25004 Ekli dosyayı görüntüle 25005
Benim bir ay önce falan oynadığım oyunlar, bunlarada bakabilirsin kardeşim,,
üfff, bol şanslar..Hepsi gelirse 66 k