1 haftadır ne oynadımsa hep ters oldu sinerden nefesim kesiliyor resmen insanın cıldırtıyorlar resmen kafayı yiyecem resmen deneme bonusu verin siteler varsa yardımcı olun lütfen arkadaşlar
etrafında gayipten sesler ve uçan ışıklar görmediğin sürece hala delirmedin demektir1 haftadır ne oynadımsa hep ters oldu sinerden nefesim kesiliyor resmen insanın cıldırtıyorlar resmen kafayı yiyecem resmen deneme bonusu verin siteler varsa yardımcı olun lütfen arkadaşlar
Eyw bavarianGeçmiş olsun. Sende tam tersine oynamayı dene biraz da belki şansın döner.
Kardeşim emin ol , aynı dert bende de var,, anlatamam ,, şanssızlık üzerimde ,,1 haftadır ne oynadımsa hep ters oldu sinerden nefesim kesiliyor resmen insanın cıldırtıyorlar resmen kafayı yiyecem resmen deneme bonusu verin siteler varsa yardımcı olun lütfen arkadaşlar
Şu an için bende bilmiyorum yeni deneme bonusu ama son 6 gündür bende sürekli yatıyorum sinirlenip daha da oynadım çok sıkıntı inşallah bize de gülecek şans1 haftadır ne oynadımsa hep ters oldu sinerden nefesim kesiliyor resmen insanın cıldırtıyorlar resmen kafayı yiyecem resmen deneme bonusu verin siteler varsa yardımcı olun lütfen arkadaşlar