Daha var beli olmazNeden ben tek maca kime kalsam cok ters seyler oluyor kafayi yicem bu kdr ihtyacm var chelsea macinin 1.5 ustune kalmisim kalaye bir sut yok sinirden kndimi paracalayam kaldiramiyrm artik
Ara verin. Oynadığınız sitelerin canlı yardımına bağlanıp hesabınızı geri açılmamak üzere süreli olarak kapatabilirsiniz. 1 Hafta, 1 ay süresince bir ara verebilirsiniz.Neden ben tek maca kime kalsam cok ters seyler oluyor kafayi yicem bu kdr ihtyacm var chelsea macinin 1.5 ustune kalmisim kalaye bir sut yok sinirden kndimi paracalayam kaldiramiyrm artik
Sakin ol bakarsin gelir yipratma kendini bu kadarYemin ederim ki gelmeyecek gunahsa gunahh
Arkadas ben öldurecem kndimi yaaAynen ara ver Davut artı belli olmaz Chelsea atar iki tane bence
Aga zararinda degilim zorunlu bir kac odemem olunca hep teke kaliyom ve hep yakiyr ilk yarida gelmis olsaydi aglardim sevinçten cunku biliyorum bakin 1.0 bitecek bni yakacakZararın çok mu davut kardesim.
İnan bu aralar herkes öyleArkadas ben öldurecem kndimi yaa
Ne zaman zorunlu bir odemem olsa teke kalıyorum ve gelmiyo
Gecen uefa kombine sevilladan gitti
Dun karabagdan gitti
Sabah fenerin ilk cyrek ustunden gittim
Suan chemsea kalmis diye maci isleyenler gormustur chelse geriye donuyor iceriye iki orta yok bir sut yok
Bir net elle oynama penaltı vardi inuda hakem gormedi
Gelmyck kardesum biliyorum hep ayni sey oluyoSakin ol bakarsin gelir yipratma kendini bu kadar
Senin için ölümüne sinerji yapacam başladı gelecek gör bakGelmyck kardesum biliyorum hep ayni sey oluyo
Bnmle alakali kardesim bu mac 1.0 in disina cikmayackKardesim. Celsi hep 2 yarilar atiyor...ragat ol. Gelecek
Teşekkür ederim ama yaramiyor benim yuzumden oluyo hepSenin için ölümüne sinerji yapacam başladı gelecek gör bak
Teşekkür ederim abi insallahKardesim sakin ol daha cok var macin bitmesine ne maclar gordu bu gozler. Totem yapip attiralim 2 tane hadi bol sanslar
Devamlı futbol yada taraf bahsi alıyorsan betco alt yapıda oyna. Bahşs almaya devam edeceksen de bu psikoloji ile kendi kuponlarına oynama. Güvendiğin bahşsçilerin kuponlarını tercihle. Bir zaman sakşnleşinxe kendi kuponlarına dönersin. Bahsin gelir umarım bol şansAga zararinda degilim zorunlu bir kac odemem olunca hep teke kaliyom ve hep yakiyr ilk yarida gelmis olsaydi aglardim sevinçten cunku biliyorum bakin 1.0 bitecek bni yakacak