Amk yine mi zam geldi dedim neyse iyi digerleri ne gelmis galiba :)Sigara içenlere bol şans diliyorum Ekli dosyayı görüntüle 16588
Buna ne demeliiiAmk yine mi zam geldi dedim neyse iyi digerleri ne gelmis galiba :)
Ben hep 50 liralık alıyorumBen paketi alıyorum benim yerime devlet içiyor.
bunlar daha iyi günler malesef ülkede satmadık birşey bırakmadılar şu saaten sonra satıcak birşeyde kalmadıgına göre herşey vergi olucak özellikle büyükşehirlerden kendilerine aktardıkları paralar da son seçimle durma noktasına gelince nabıcaklarını şaşırdılar ne desek boş su saatten sonra gelen de kurtaramaz gıden de kurtaramaz bızıBuna ne demeliii
Ekli dosyayı görüntüle 16589
ahahahahaha :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:Ben hep 50 liralık alıyorum
kardesım ırsuuru vıdeo var hangısı lınk atarmısın bı bakalım belkı bırakabılırız 3 kere denedım en cok 5 ay ıcmedım gene basladımvalla ben bıraktım 1,5 yıl oldu çok rahatım youtube da alen carr diye bi yöntem var videosunu izledim bıraktım 3 günde bağımlılık yerini can istemeye bırakıyo oda 10-15 güne bitiyo tavsiye ederim sadece aklınızda hergün zehirlendiğiniz ve yaşlı bastonla yürüyen hiç sigara içen birini çevrenizde görmediğinizi aklınıza yer edin yeter
Bunu bı kaç tanıdıkta izleyip bıraktı sigarayı ama ben hiç izlemeden bıraktım canım çekiyor çekmiyor değil yalan olmasın ama inan edin ki alışkanlık diye birakamıyor insan mesla ben kendimden örnek verim her sabah kalktığımda sigara içmek için hemen kahvaltı yapmak isterdim kahvaltıdan hemen sonra sigara içmek için ondan sonra çay içerken çok güzel gider diyerek hep sigara yakardim kahve içerken hep yakardim kahvede okey oynarken hep icerdim hep boyle böyle bunlar hepsi alışkanlık hale geldi defalarca sigarayı bırakmaya çalıştım başarılı olamadım neden başarılı olamadim pekki bu alışkanlığdan nasl vazgecerim kahvaltıdan sonra nasıl sigara icmiyecem ben çünkü hep yaptığım zaman vücut refleks olarak istiyor nikotin filan hikaye yilarca içince vücuda refleks oluyor içme isteği alışkanlık oluyor işte bundan kurtulmak çok kolay mesela çay geldi vucudut refleks olarak sigara yak diyor onu kandıracak şeyler bulmaya çalış mesela hep de beni bu şeylerde hep mutlu edecek bu basit şey değil hep böyle vücudun reflekslerine sert cevaplar ver çerez kuruyemiş şeyleri ile uğraş not şuanda canım çekiyor ama güzel içmek ama ne yapsan da bu içme şeyi içinden olacak ama sen alışkanlık boyutunu geçince içme isteği olunca bile zorluk çekmiyorsun 10 gün sabrep herşey güzel olacakburdan izleyebilirsiniz