Hayirli cumalar ozelden kutluyucaktim konu acmis bakBugun sevgililer gunu forum sessiz gören de sevgiliniz var sanacak gelin la gelin @Gogo dayımın dedigi gibi biz bizi iyi biliriz :)
Hahahahah sevgililer günün kutlu olsun aşkım@Aydin2121 senin paket geldi mi gunun anlam ve önemin İcin sevgili sol elin İcin hindistan ceviz kokulu sabun eklettik
Seninde askım sol eline selam olsun koca yurekli abazan kardesim :)Hahahahah sevgililer günün kutlu olsun aşkım
Sol elden kurtarın beni senle ayaşım bugün özel gün supriz yapin bı Rus karı istiyorumSeninde askım sol eline selam olsun koca yurekli abazan kardesim :)
Dunyada Bi amed kalsa yine Rus karı oraya gelmez sen ne diyorsun kendine gel :)Sol elden kurtarın beni senle ayaşım bugün özel gün supriz yapin bı Rus karı istiyorum
Ben kutlamalara geçiyorum :))Bugun sevgililer gunu forum sessiz gören de sevgiliniz var sanacak gelin la gelin @Gogo dayımın dedigi gibi biz bizi iyi biliriz :)
Ahahaha adam haklı ozaman suriyeliye baglayalim bunu bizDunyada Bi amed kalsa yine Rus karı oraya gelmez sen ne diyorsun kendine gel :)
Sana inanırım o dili daha neler İcin kullanıyorsundur sen dayımmmm Razor dan ek paket almıssındır ins :)Ben kutlamalara geçiyorum :))
At şaha kalkmayı unutmadı yav :))Sana inanırım o dili daha neler İcin kullanıyorsundur sen dayımmmm Razor dan ek paket almıssındır ins :)
Su opucuklu resmi @lutonbaskanı na atarmısınAhahaha adam haklı ozaman suriyeliye baglayalim bunu biz
Ben Cuma’dan çıktım,, serbestim :))Bugün cuma mümin kardeşlerim haydi namaza :)
Allah kabul etsin HemserimBugün cuma mümin kardeşlerim haydi namaza :)
Yok gelmedi Bugune özel caps bekliyorum böyle sabunlu mabunlu :)@emana22 @Aydin2121 Aydına bugune özel paket gönderdim geldimi aydın