Bu sekilde bakmak yanlış olur aslinda ukraynanin para biriminin değeri çok düşük mesela
Sana demedim başkan :) genel olarak tek para cinsinden bakmak yanlış olur yani :)Herhangi bi yönden bakmadım :) Sadece paylaştım :)
Haber eski sanırım , Ukrayna da yasıyorum Marlboro 0.9 euro değil :) iqos kullanıyorum paketi 43 grivna marlboroda şu an sanırım 45 grivna civarı 1.,5 euro gibi bişey
Bende ukraynada yaşıyorum marlboro bok gibi sigara ukraynada saman iç daha iyi iqos olayına gelirsek bana göre oda leş. Ben türkiyede camel box içen biriydim. Ukraynaya gittim camel box da kötü. Türkiyede ki camel box'un tadını ukraynada şans eseri West Red XL da buldum. Müthiş sigara. İçinde 25 tane var XL olduğu için fiyatıda 35 grivna. 7.5 tlye geliyor oda sanırım. Marlboro yu en iyi avusturyadan içtim. Kuzen getirmişti avusturyadan gelirken 1 karton.Haber eski sanırım , Ukrayna da yasıyorum Marlboro 0.9 euro değil :) iqos kullanıyorum paketi 43 grivna marlboroda şu an sanırım 45 grivna civarı 1.,5 euro gibi bişey
Merhabalar , sigarayı bırakmak istedim yavas yavas ondan iqos basladım 3 ay oldu devam ediyorum normal sigara hiç içmedim bu zamanda ama sigaraların tadı farklı oldugu yorumuna katılıyorum bana sorsan etin tadı bıle Türkiye deki et tadından farklı :)Bende ukraynada yaşıyorum marlboro bok gibi sigara ukraynada saman iç daha iyi iqos olayına gelirsek bana göre oda leş. Ben türkiyede camel box içen biriydim. Ukraynaya gittim camel box da kötü. Türkiyede ki camel box'un tadını ukraynada şans eseri West Red XL da buldum. Müthiş sigara. İçinde 25 tane var XL olduğu için fiyatıda 35 grivna. 7.5 tlye geliyor oda sanırım. Marlboro yu en iyi avusturyadan içtim. Kuzen getirmişti avusturyadan gelirken 1 karton.
Etin tadı farklı çünkü bizim gibi helal kesim yok hayvanı silahla vuruyorlarMerhabalar , sigarayı bırakmak istedim yavas yavas ondan iqos basladım 3 ay oldu devam ediyorum normal sigara hiç içmedim bu zamanda ama sigaraların tadı farklı oldugu yorumuna katılıyorum bana sorsan etin tadı bıle Türkiye deki et tadından farklı :)
kaldığım süre boyunca hemen hemen hergün yedim dede ama etin tadında arkadaşın dediği gibi bi ibnelik var yani en azından ukraynada. hindi etleri baya efsane. onda sıkıntı yok. sucukları zaten %90 domuz etinden yapıyorlar dana sucuk bulmak mümkün değil kiril alfabesinde. tavuk eti de iyi onda da sıkıntı yok ama mesela et döneri ukraynada koyun etinden yapıyorlar çok kötü. dana etinden yapana da ben rastlamadım kievde lviv de varsa bilemem. steaklar güzel dediğin gibi onda hiçbir problem yok ama kasaptan aldığın zaman dana eti bi değişik geliyor kıymasının da tadı tuzu yok6.70 euro marlboro. Kalite hemen hemen Türkiye ile aynı.
Etin tadı için helal kesimle alakası Steaklar 10 numara buralarda. Antrikot olsun bonfile olsun lokum gibi.
Taze taze eti yersen dişine takılır. En az 2 hafta beklicek et. Helal kesim diye hayvanın etini bir saat sonra ye bakalım kayış gibi olur. Yani iş etin terbiyesinde. Ha bir de eti pişirmeden tuzlamayın, sertleşir
Koyun etinden et döner olmaz ki çok yağlı olur. İlla dana eti olacak 1 gece önceden marine edilecek dövüldükten sonra. Kuyruk yağı olur sadece araya atarlar lezzet attırsın diye. Burda da farklı bazı etler. Koyun eti bizim koyun etine benzemiyor. Pembemsi bir görüntüsü var. Zaten yabancılarda pek populer değil buralarda. Burada yaptıkları et döner yenecek gibi değil. Berbat bir kokusu var. Fabrikasyonmuş. Bi defa yeme gafletinde bulundum. İlk lokmada çöpe attım. Aslında bizim Türklerin işin içinde olduğu hiç bir gıda yenmez, hep çakallık peşindeler, en ucuza mal edip kalitesiz işi yabancılara kaktırıyorlar. Yunan mutfağı meşhur ve çok kaliteli yemekleri var restoranlarında.kaldığım süre boyunca hemen hemen hergün yedim dede ama etin tadında arkadaşın dediği gibi bi ibnelik var yani en azından ukraynada. hindi etleri baya efsane. onda sıkıntı yok. sucukları zaten %90 domuz etinden yapıyorlar dana sucuk bulmak mümkün değil kiril alfabesinde. tavuk eti de iyi onda da sıkıntı yok ama mesela et döneri ukraynada koyun etinden yapıyorlar çok kötü. dana etinden yapana da ben rastlamadım kievde lviv de varsa bilemem. steaklar güzel dediğin gibi onda hiçbir problem yok ama kasaptan aldığın zaman dana eti bi değişik geliyor kıymasının da tadı tuzu yok
Koyun etinden et döner olmaz ki çok yağlı olur. İlla dana eti olacak 1 gece önceden marine edilecek dövüldükten sonra. Kuyruk yağı olur sadece araya atarlar lezzet attırsın diye. Burda da farklı bazı etler. Koyun eti bizim koyun etine benzemiyor. Pembemsi bir görüntüsü var. Zaten yabancılarda pek populer değil buralarda. Burada yaptıkları et döner yenecek gibi değil. Berbat bir kokusu var. Fabrikasyonmuş. Bi defa yeme gafletinde bulundum. İlk lokmada çöpe attım. Aslında bizim Türklerin işin içinde olduğu hiç bir gıda yenmez, hep çakallık peşindeler, en ucuza mal edip kalitesiz işi yabancılara kaktırıyorlar. Yunan mutfağı meşhur ve çok kaliteli yemekleri var restoranlarında.