- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
Merhaba arkadaşlar,,
Sağlık, mutluluk ve bol kazançlar diledikten sonra,,Harika bir polisiye film paylaşmak istiyorum,,
Türkçe adı,, Yedi
Künye,,
Süre 2s 10dk
Yönetmen David Fincher
Oyuncular: Brad Pitt, Morgan Freeman, Gwyneth Paltrow
Tür Polisiye, Gerilim
Ülke ABD
İçerik,,
Seri cinayetler işleyen bir katilin peşine düşen iki polis dedektifinin hikayesini anlatıyor,, Bir seri katil 7 ölümcül günahı işleyenleri kendi yöntemleriyle öldürmektedir,, Yedi Ölümcül Günah, Hıristiyanlık inançlarına göre Kibir, Açgözlülük, Şehvet Düşkünlüğü,Kıskançlık,,,,
Bir kaç kelam edeyim,,
Uzun bi film ama izlediğiniz zamana değer,, Filmin akışı o kadar sürükleyici ki zaten zaman umrunuzda bile olmuyor,, Bu filmi izleyenlerin yüzde ellisi beğeniyor,, yüzde ellisi beğenmiyor,,Bu yönüylede ilginç film:)
Günahkarları,, Günahlarıyla yüzleştirdim,,
İyi seyirler diliyorum,,
Saygılar,,
Filmin fragman linki,,
Sağlık, mutluluk ve bol kazançlar diledikten sonra,,Harika bir polisiye film paylaşmak istiyorum,,
Türkçe adı,, Yedi
Künye,,
Süre 2s 10dk
Yönetmen David Fincher
Oyuncular: Brad Pitt, Morgan Freeman, Gwyneth Paltrow
Tür Polisiye, Gerilim
Ülke ABD
İçerik,,
Seri cinayetler işleyen bir katilin peşine düşen iki polis dedektifinin hikayesini anlatıyor,, Bir seri katil 7 ölümcül günahı işleyenleri kendi yöntemleriyle öldürmektedir,, Yedi Ölümcül Günah, Hıristiyanlık inançlarına göre Kibir, Açgözlülük, Şehvet Düşkünlüğü,Kıskançlık,,,,
Bir kaç kelam edeyim,,
Uzun bi film ama izlediğiniz zamana değer,, Filmin akışı o kadar sürükleyici ki zaten zaman umrunuzda bile olmuyor,, Bu filmi izleyenlerin yüzde ellisi beğeniyor,, yüzde ellisi beğenmiyor,,Bu yönüylede ilginç film:)
Günahkarları,, Günahlarıyla yüzleştirdim,,
İyi seyirler diliyorum,,
Saygılar,,
Filmin fragman linki,,