canı sagolasica hepsine 1 30 demişin buna da diyeydin ya :(İzlanda dk 17 de attı 2 dk önce atsa :)
Siktirecek ya bi sekil bizi eli gitmedi :) amk su kuponu gelse en az 250 Tl carpardımcanı sagolasica hepsine 1 30 demişin buna da diyeydin ya :(
1 - 30 dese birisi 31 de atardı :)Siktirecek ya bi sekil bizi eli gitmedi :) amk su kuponu gelse en az 250 Tl carpardım
İbneye bak neyi hesaplıyorSiktirecek ya bi sekil bizi eli gitmedi :) amk su kuponu gelse en az 250 Tl carpardım
Tarragona nerelerdesin sen yavsak Bi konu bul beni etiketle bisiler ile ugrasalımİbneye bak neyi hesaplıyor
Bilbao macının uzaması ile butun sansını orada kullanmıssjn
Ne konuşalım amk hahahah eskortmuTarragona nerelerdesin sen yavsak Bi konu bul beni etiketle bisiler ile ugrasalım
Lan gir Bi konuya saiti de cagır su eskort isini detaylandıralım artıkNe konuşalım amk hahahah eskortmu
Yazık olmuş valla üzüldüm
@sait212 eskort aranıyorLan gir Bi konuya saiti de cagır su eskort isini detaylandıralım artık
Olay yerine yakındır ins :)@sait212 eskort aranıyor
Ses yok kankaOlay yerine yakındır ins :)
Bu gelmez bugun pazar isler yogun butun hafta calısıp sikilerek haftayı gecen adamlar Bi de sikip kapatalım mantıgında bugun ne diyim hayırlı isler bol kazanlarSes yok kanka
Sait senin ekmeğinle oynuyorlar bunlar@sait212 eskort aranıyor
Adama is getirmek İcin surda bedava reklam yapıyoruz amk dime lan @FastGhostSait senin ekmeğinle oynuyorlar bunlar