- 1 Ara 2018
- 1,200
- 529
Dortdmund yener
Schalke yener
Atl Madrid yener
Bas parayı al karayı
Schalke yener
Atl Madrid yener
Bas parayı al karayı
bayern'in 1. olacagı kesin degil. Yarın Ajax kendi evinde Bayern'i yenerse Ajax 1. oluyor. Bu durumda diger grubun 1.si Bayern ile eşlecek :)Birincilik önemli herkes birinci olupta Bayern ilr eşleşmez sanırım Atl Madrid 2 psg h2 inter 1 buda benim 300 misli kuponum
Bjk nin şansızlığına atıfta bulunmuştum.bugun iddiasız Barcelona tothenamı yener siz Barcelona'nın her sene son maça iddiasız çıktığını hatırlarsınız ama Camp nou da yenildiğini hatırlamazsınız burası kurtlar sofrası prestij önemli o yüzden bence çok garantileyenlerin rakiplerine yönelmeyinbayern'in 1. olacagı kesin degil. Yarın Ajax kendi evinde Bayern'i yenerse Ajax 1. oluyor. Bu durumda diger grubun 1.si Bayern ile eşlecek :)
Porto berabere bitecek benceBen bunlara çok güveniyorum akşama bir 50 aticam hatta porto yada barcayu da eklicem
garantiliyenin rakibine yonelelim diye bir konusma gecmedi burda. Garantileyene oynamam denildi sadece. Amacı olan takım derken Inter,Psg, Liverpool macları gibi maclardan bahsediyorum:) Ha senin paran boldur sırf prestiji için çıkmayı garantiledigi halde barcaya oynarsın o ayrı . Ben garantilemiş takıma 1 tl mi bile atmam. Barça bu maçı kaybetse prestiji azalacak sanki :)Bjk nin şansızlığına atıfta bulunmuştum.bugun iddiasız Barcelona tothenamı yener siz Barcelona'nın her sene son maça iddiasız çıktığını hatırlarsınız ama Camp nou da yenildiğini hatırlamazsınız burası kurtlar sofrası prestij önemli o yüzden bence çok garantileyenlerin rakiplerine yönelmeyin
BArca ustgarantiliyenin rakibine yonelelim diye bir konusma gecmedi burda. Garantileyene oynamam denildi sadece. Amacı olan takım derken Inter,Psg, Liverpool macları gibi maclardan bahsediyorum:) Ha senin paran boldur sırf prestiji için çıkmayı garantiledigi halde barcaya oynarsın o ayrı . Ben garantilemiş takıma 1 tl mi bile atmam. Barça bu maçı kaybetse prestiji azalacak sanki :)