Selam arkadaşlar iyisi ile kötüsü ile 1 yıldan fazla burdayım kimisi sever kimisi sevmez beni sevende sevmeyenide çok seviyorum ben @emana22 @FastGhost bu ikili ile çok güldük bu forumda çok iyi kalpli ikiside diğerleride öyle bu 2li farklıdır yeri geldi kazandık sevindik kavga etik güldük eğlendik kırdık kırıldık tam aile gibi ortam yaşadım ben kendi adıma soyliyim ben sorunum ne olsa hep gülerim hep ayakta kalırım şuan yaptığım gibi yemin ederim ki bütün herşeyin üzerine 3 yıldır bukadsr acı cekmemiştim bu 3 yıl 30 yıl gibi geldi miyopati hastalığım var hep içimi dökerken anlatım hastalık olsun her derdimi anlatım siz çoğunuz biliyorsunuz ben 13 yaşından beri sigara içiyordum benim hastalığım gereği asla içmem lazımdı bu sigarayı sürekli kendime iyi bakmam lazım neyse bakmadım kendime hiç ağrım yoktu takı 2 5 yıla kadar hatırlıyorum yazdi bayramdi beni çok seven misafirimiz gelmişti 30dk ə sigarasını içmiştim mutluydum o an ben mutlu iken çok sigara içerim velhasıl ciğerim yanmaya başladı öyle bı ağırlık çöktü göğüsüme sigara içmeye devam etim o ağırlık git gide artıyordu en son 7 8 aydır sigarayı biraktim benim sigarayı bırakmam devrim gibi birşey ciddi şekilde göğüste 2 5 yıldır yanma var hastanye gittim bişey yoktu 1 5 yıl önce ee çektiğim ağrılar neydi diyorum halende çekiyordum neyse şuan çok çok ciddi şekilde kalbimde ağrı var özellikle maç takip ederken stres olunca duracak gibi tekliyor bazen alnımda soğuk terler oluyor su az içiyorum su içinde öyle 30 dk boyunca biraz diniyor sabah uyanınca okadar ağrı yok bide nefes egzersizi yapınca rahatlıyorum sigara kokusu gelince kalbim sızı yapıyor çarpıntı yapıyor pencereyi açınca azıcık soğuk vurunca da kalbim ağrıyor bu hastalıkta en fazla teyzem oğlu yaşamıştı 31 yaşına kadar onunda son dönemlerde kalbi dışarda atıyordu resmen demem şu bu hastalıkla alakalı mi yoksa zaten hastalıkla alakalı ben çok sigara içtiğim için mi burnumdan geliyor mesela diğer abim bu sorunları yok onun yaşı benimkinden daha büyük yani hastalıkla alakalı mi yoksa normal birşey mi sağlıktan anliyanlar birazcık da olsa yardımcı ola bilirler mi ne yapmam lazım bu neyn nesi lütfen dürüstçe konuşun durum ne olursa olsun farkındayım