S.a beyler yarın sabah endoskopi randevum varda acayip tedirginim , aranızda daha önce endoskopi yaptıran var mı varsa bilgi verebilir mi .
Pişkin pişkin bide cevap vermiş ya
Vallahi pek bilgi vermeye gerek yok . Ben kendim zaten sevmiyorum . Korkmamaya bak :)Bunlar mı endoscular
Seven lerimi var yoksa :)Vallahi pek bilgi vermeye gerek yok . Ben kendim zaten sevmiyorum . Korkmamaya bak :)
Sırf muayne olup serum yemek için haftada 2 kez duzenli hastaneye gelenler var . Bişeyleri de yok . Belki bununda vardir seveni :)Seven lerimi var yoksa :)
Bizim millet tuhaf herşey olabilir :)Sırf muayne olup serum yemek için haftada 2 kez duzenli hastaneye gelenler var . Bişeyleri de yok . Belki bununda vardir seveni :)
Niye senmi yapıyonSırf muayne olup serum yemek için haftada 2 kez duzenli hastaneye gelenler var . Bişeyleri de yok . Belki bununda vardir seveni :)
Zaman zaman ;)Niye senmi yapıyon
Sadece miden bulanır o kadar başka bişey yokSıkıntılı değil yani dimi beyler
Hadi gecmis olsun dua ette arkaya filan salmasinlar bundan kat kat fazla can yakio :)An itibari ile cıktım , 1 saatte anca toparlandım aq bayıltmadan narkossuz şekilde bildiğiniz çeşme hortumunu saldılar . Sikseler bu kadar acımazddı :) Sağlığınıza dikkat ettin yoksa ağlata ağlata hortumu sokarlar beyler
Geçmiş olsun kankaAn itibari ile cıktım , 1 saatte anca toparlandım aq bayıltmadan narkossuz şekilde bildiğiniz çeşme hortumunu saldılar . Sikseler bu kadar acımazddı :) Sağlığınıza dikkat ettin yoksa ağlata ağlata hortumu sokarlar beyler