Bakalım umarım bu güveni yıkmazsın Kings !
Bol sanslar cok basmissin yaw gelir umarim ;)Bakalım umarım bu güveni yıkmazsın Kings !
Ekli dosyayı görüntüle 39153
sabah 200 ile 1900 e cıktım attım hepsini gelirse gelirBol sanslar cok basmissin yaw gelir umarim ;)
Gelirse rahatlion takip edekte dugun oncesi hediye olsun sana ;)sabah 200 ile 1900 e cıktım attım hepsini gelirse gelir
kyınpeder kayacak bana. İkide bir yanına cagırıyor düğün tarihi içinGelirse rahatlion takip edekte dugun oncesi hediye olsun sana ;)
Iddadan parayi vuruyum gelirim deseydin :)kyınpeder kayacak bana. İkide bir yanına cagırıyor düğün tarihi için
Yemişler temposunu gsw kadar rezil bir takım yok bu seneGsw evinde tempolu oynuyor.
Bol sans Kardesim cok rahat gelmesi lazım mantıken golden dokuluyor bu seneYemişler temposunu gsw kadar rezil bir takım yok bu sene
aynen reis canım sıkıldı rulette 500 yedim mk ruletininBol sans Kardesim cok rahat gelmesi lazım mantıken golden dokuluyor bu sene
Tebrikler gelmis parayi yiyemeden hortum yedi la adam :)Bakalım umarım bu güveni yıkmazsın Kings !
Ekli dosyayı görüntüle 39153
Goldenın kings kadrosu kadar eksiği var :)Bol sans Kardesim cok rahat gelmesi lazım mantıken golden dokuluyor bu sene
Ne kadar rahat geldi amk .*** gibi 600-700 *** ettik mac başlayana kadar dBol sanslar cok basmissin yaw gelir umarim ;)
Tek maç tek kasayla git kankiNe kadar rahat geldi amk .* gibi 600-700 * ettik mac başlayana kadar d
Phi dürttüTek maç tek kasayla git kanki
Dürtmesin kanka iyi kasa yapmışın ufak ufak atPhi dürttü