lose oldugum yerde bıraktım yarın devam tabi parayı yatırırlarsaakrepten geri dönüşlerrr
Yav he botçum hetemiz kafa ile yapılan kupon ayrı oluyor.
Efsane olmuş be şunu 100-200 ile başlasan şuan 100k dan fazla para vardıEkli dosyayı görüntüle 67299
4 lira nasıl bu paraya ulaştı bende şaşkınım 3 saatte 1000 lira oldu. 4lira ile 14 maçlık seri good jop @Emana22 krallll tipsterim diye gez sende ortalıkta
ya bak burda degilde başka güvenilir sitede olsa idim daha yüksek basardım benı tanıyan bılır şansım varsa acımam yapıstırırım ne var ne yoksa ama sıtenin odeyecege mıktar aralıgında kaldımEfsane olmuş be şunu 100-200 ile başlasan şuan 100k dan fazla para vardı
helal kral cok iyi ya tebrik ederim tekrardanya bak burda degilde başka güvenilir sitede olsa idim daha yüksek basardım benı tanıyan bılır şansım varsa acımam yapıstırırım ne var ne yoksa ama sıtenin odeyecege mıktar aralıgında kaldım
bana kral deme emana görürse darılırhelal kral cok iyi ya tebrik ederim tekrardan
O formun 1. kralı ya o sıralamaya girmeden sampiyonbana kral deme emana görürse darılır
izn verildi diyor ama hala gelen giden bişey yok@scarpion odediler mi durum nedir?
ödenmiş hocam@scarpion odediler mi durum nedir?
Hadi bakalim cok sevindim.4 lirayla buralara gelmen mucize gibi bisey.her zaman olmaz.bu yuzden hepsini basma paranin hakkini vere vere ilerle.ödenmiş hocam
aynen güzel oldu hocam rahatlattı epey benıde bakalım dün gecekı şans devam ederse bugunde guzel kazanc saglarızHadi bakalim cok sevindim.4 lirayla buralara gelmen mucize gibi bisey.her zaman olmaz.bu yuzden hepsini basma paranin hakkini vere vere ilerle.
dostum bence 1000 tl 900 ayır 100 ile devam parayı ayırmayınca p.c oluyor ya yapan 4 liradan da yapıyoraynen güzel oldu hocam rahatlattı epey benıde bakalım dün gecekı şans devam ederse bugunde guzel kazanc saglarız
ya bugun 500 lira ya soyle saglam 3 4 oranlık bı kombın alsam dıyorum guzel maçlar vardostum bence 1000 tl 900 ayır 100 ile devam parayı ayırmayınca p.c oluyor ya yapan 4 liradan da yapıyor
roll yapmayı dusunursen etiket atar mısın hocam bende 100 ile baslıyım.seviyorum bu rolling isini.4-5 adımlık en sevdigimya bugun 500 lira ya soyle saglam 3 4 oranlık bı kombın alsam dıyorum guzel maçlar var