Vega bitsin oraya el atılır emin ol herkes veganın bitmesini bekliyorBeyler biz vegaya destek olduk. Sizde biraz retroya el atın lütfen daha %50yi bulamadık. Bu hızla giderse 1 aya bitmez bu etkinlik
Dostum sen, ben ve fyuksekten baska duzenli alan yok ki bitsin , baya uzun surecek gibi duruyorBeyler biz vegaya destek olduk. Sizde biraz retroya el atın lütfen daha %50yi bulamadık. Bu hızla giderse 1 aya bitmez bu etkinlik
vega bitse sports açıklansa buraya abanıcam bendeDostum sen, ben ve fyuksekten baska duzenli alan yok ki bitsin , baya uzun surecek gibi duruyor
Ben adına memur zihniyeti diyeyim sen sömürü düzeni de. Adamlara etiket koyduk zahmet edip cevap vermediler. Zannımca biz forum kullanmasıno gerçek anlamda sinerji yaratmasını bilmiyoruz. Müstehak bize. Ülkrnin silüetine dönüştü burası. İktidardan güç zehşrlenmesinin lokal versiyonu. İyi günler(!)Dostum sen, ben ve fyuksekten baska duzenli alan yok ki bitsin , baya uzun surecek gibi duruyor
Ben adına memur zihniyeti diyeyim sen sömürü düzeni de. Adamlara etiket koyduk zahmet edip cevap vermediler. Zannımca biz forum kullanmasıno gerçek anlamda sinerji yaratmasını bilmiyoruz. Müstehak bize. Ülkrnin silüetine dönüştü burası. İktidardan güç zehşrlenmesinin lokal versiyonu. İyi günler(!)
La yarın Nisan yok mu saat kac yat uyusana :)Retrobet korkak olmasın , oyuncularını limitlemesin . Ondan sonra siteye deposit atarız :)
Kayınpederlerle oturuyoruz müdür :)La yarın Nisan yok mu saat kac yat uyusana :)
Otur otur kızı alınca pek ugramazsın daha zaten bu işler hep böyledir :) hayırlı olsun kardesim tekrardanKayınpederlerle oturuyoruz müdür :)
Haha :)Otur otur kızı alınca pek ugramazsın daha zaten bu işler hep böyledir :) hayırlı olsun kardesim tekrardan