mekan5959
Üye
- 28 Eki 2018
- 55
- 59
Başka sitede oynadığım zaman vermişti bu şekilde anlamadım gitti aga@mekan5959 ilk 3 sırada aynı şekilden olması lazım diye bilyrum
soldaki böğürtlen bozmuş işiArkadaşlar bu şekerler yan yana gelince kazanç vermiyormu lan 50 lira gitti lanet sitede yeşil gelir kazanç vermez sarı gelir kazanç vermez oyundami arıza var anlamadım ne gelecek anasını satayim
yok kardeş o oyunda ilk 3 sırada aynı şekilden olması lazımBaşka sitede oynadığım zaman vermişti bu şekilde anlamadım gitti aga
Vay arkadaş bidaha oynamam zaten :)yok kardeş o oyunda ilk 3 sırada aynı şekilden olması lazım
verince çok veriyorda almaya basladığın deli eritiyor o oyun herkes seviyor ama ben nefret ediyorum o oyundan bir kere kazanmadım o oyundaVay arkadaş bidaha oynamam zaten :)
bana 1 kere bonusta son freepinde 5 tlye 400x verdi 2k paraverince çok veriyorda almaya basladığın deli eritiyor o oyun herkes seviyor ama ben nefret ediyorum o oyundan bir kere kazanmadım o oyunda
Vuuu naptın bro ya :)bana 1 kere bonusta son freepinde 5 tlye 400x verdi 2k para
ama genel olarak zarar yaptırdı o gün bana bu oyunVuuu naptın bro ya :)